Haber
2014-06-23 07:47:01
İftira Kampanyaları Tutmaz

Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, “Bazı medya organları bizim tatilde olduğumuzu söylemiş. Ben buradayım, sizinle birlikteyim. Yalan ve iftiralara sığınanlar Anadolu’ya baksınlar. İftira kampanyaları hedefine ulaşamayacaktır” dedi.

 

Genel Başkan Ahmet Gündoğdu, Eğitim-Bir-Sen Giresun Şubesi’nin hizmet binasının açılışına katıldı. Burada gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Gündoğdu, Memur-Sen’e yönelik karalama kampanyalarının hedefine ulaşamayacağını vurgulayarak, şunları söyledi:

 

“Bazı medya organları bizim tatilde olduğumuzu söylemiş. Ben buradayım, sizinle birlikteyim. Yalan ve iftiralara sığınanlar Anadolu’ya baksınlar. Memur-Sen Konfederasyonu her zaman memurların yanında olmuş ve onların hakkını sonuna dek savunmuştur. Hiçbir şekilde kırmızı çizgilerimizden taviz vermedik. Sadece üyelerimizin değil,  bütün memurların haklarını savunduk, savunacağız. Yalan ve iftiralarla bu yürüyüşümüze engel olmak isteyenler olacaktır. Ancak Memur-Sen Konfederasyonu yalanlarla yıpratılmayacak kadar güçlü bir harekettir.”



 

Geçmişteki Uygulamaların Tümü Gözden Geçirilmelidir

 

“Balyoz plancıları bile yeniden yargılanmak için bir fırsat elde ederken, 28 Şubat’ın kirli ortamında yargılanıp hapiste tutulanlar neden hâlâ içeride” diye soran Gündoğdu, “Salih Mirzabeyoğlu neden hâlâ dışarıda değil, 28 Şubat’ın hukuksuzlukları neden hâlâ yeniden yargılanma imkânı bulamıyor? Sayın cumhurbaşkanımıza sesleniyorum, elbette bu arkadaşların bireysel başvuru hakkı yok ama cumhurbaşkanımızın buna el koyması lazım” şeklinde konuştu.

 

Demokratik hukuk devleti olacaksak geçmişte yapılan tüm uygulamaların gözden geçirilmesi gerektiğini vurgulayan Gündoğdu, “Ancak bu şekilde 77 milyonun ‘beriki’ olduğu kardeşlik iklimini yeniden tesis edebiliriz” dedi.



 

Açılışta konuşan Eğitim-Bir-Sen Giresun Şube Başkanı Mustafa Öz ise, yeni hizmet binasının başta eğitim çalışanları olmak üzere tüm kamu çalışanlarına hayırlı olmasını diledi.

 

Açılış programına AK Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt, Memur-Sen İl Temsilcisi Mehmet Kartal, İl Spor Müdürü Zeki Atlı, Sosyal Güvenlik İl Müdürü Fatih Görentaş ve çok sayıda davetli katıldı. 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen