Haber
2011-07-13 07:24:02
IHH Yetkilileri Sendikamizi Ziyaret Etti

Egitim-Bir-Sen’in toplumsal olaylardaki duyarliligina, mazlum cografyalar konusundaki hassasiyetine tesekkür etmek amaciyla IHH Heyeti sendikamizi ziyaret etti.  Filistin’de yasanan insanlik dramini gündeme tasimamiz ve Gazze Mitinglerine aktif destegimiz, Pakistan’daki sel felaketinin yaralarinin sarilmasi konusunda Memur-Sen öncülügündeki duyarliligimiz ve Mavi Marmara konusundaki durusumuz basta olmak üzere sendikamiza tesekkür için gelen IHH Heyeti, Genel Mali Sekreterimiz Esat Tektas ile görüstü.

 

IHH Genel Sekreteri Yasar Kutluay, “Egitim-Bir-Sen, bütün il ve ilçe teskilatlariyla kamu vicdaninin sesi oluyor. Mazlum ve magdurlarin sesinin yükseltilmesine omuz veriyor. IHH olarak yaptigimiz eylem ve etkinliklerde Egitim-Bir-Sen’i görmek bize güç veriyor” dedi.

 

Egitim-Bir-Sen Genel Mali Sekreterimiz Esat Tektas, IHH’nin ziyaretinden duydugumuz memnuniyeti ifade ederek, kamu çalisanlarinin özlük haklarinin iyilestirilmesi gibi özel amacimiza paralel olarak, mazlum ve magdurlarin sesi olmak üzere Kudüs Sairi M. Akif Inan tarafindan kurulan Egitim-Bir-Sen, sendikaciligi iyiliklerin artirilmasi ve kötülüklerin engellenmesinin izdüsümü olarak algilamaktadir. “iyilik her zaman her yerde” slogani ile yola çikmis bir kurum olan IHH’ ya ve insani yardim kuruluslarina, iyiliklerin artirilmasi adina destek olmak bütün teskilatimizin ortak hassasiyetidir. 19. Baskanlar Kurulu Toplantimizi Uluslararasi Saraybosna Üniversitesi’nin davetlisi olarak Bosna Hersek’te gerçeklestirdik. Bosna’nin kurtulus mücadelesinde IHH’nin katkisini Bosnalilardan dinlemek bizi memnun etmistir. Iyiligi kurumsallastirdiginiz için sizlere tesekkür ediyorum” dedi. 

 

IHH Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Oruç, IHH Genel Sekreteri Yasar Kutluay ve Ankara Yöneticilerinden olusan heyet adina  Genel Mali Sekreterimiz Esat Tektas’a “Mescid-i Aksa Kabartmasi” ve “Mavi Marmara Albümü” hediye etti.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen