Haber
2013-05-17 07:39:29
İnsan Onurunu Merkeze Alan Bir Anayasaya İhtiyacımız Var

Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ve Akil İnsanlar Heyeti Karadeniz Grubu Başkan Vekili Vedat Bilgin, Fatsa’da sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlarla kahvaltıda biraraya geldi.

Burada konuşan Ahmet Gündoğdu, “Çözümün yanında, kanın durmasının, bataklığın kurumasının yanında olunması gerekiyor. Empati yapmanın tam zamanı. Bu süreç başarılı olursa millet kazanacak, başarısız olursa kaosçular kazanacak” dedi.

Akil İnsanlar Heyeti olarak, ülkenin terör belasından kurtulması için çaba sarf ettiklerini ifade eden Gündoğdu, şunları söyledi: “Eleştirenlerin, karşı koyanların çözüm üretmesi lazım. Biz yine de sabırlı olmaya devam edeceğiz. Çözümün yanında, kanın bitmesinin, bataklığın kurumasının yanında olunması gerekiyor.”

Türkiye’nin her tarafında barışın, sevginin ön plana çıkması gerektiğine dikkati çeken Gündoğdu, “Artık eline kına yakarak gönderdiğimiz Mehmetçiğimizin acı haberini duymak istemiyoruz. Artık sınırımızda kardeşlerimizi birbirinden ayıran terörün ve tel örgülerin olduğu değil, Avrupa ülkelerinin arasındaki gibi, kardeşlerin birbiriyle kucaklaştığı sınırlar olmasını istiyoruz. Elbette bu siyasi süreçte Meclis’te grubu bulunan dört siyasi partimizin insan onurunu merkeze alan bir anayasayı yapma mecburiyetinin olduğunu da kamuoyu ile paylaşıyoruz” şeklinde konuştu. 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen