Haber
2011-03-28 07:22:56
Istanbul 3 No’lu Subemizin Yeni Hizmet Binasi Açildi

Egitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Baskani Ahmet Gündogdu, Istanbul 3 No’lu Subemizin açilisina katildi. Gündogdu, daha sonra Ümraniye Belediye Baskani Hasan Can’i ziyaret etti.

 

Istanbul 3 No’lu Subemiz yeni yerine tasindi. Açilisini Egitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Baskani Ahmet Gündogdu’nun yaptigi 3 No’lu Subemiz, üyelerine Ümraniye’deki yeni yerinde hizmet verecek.

 

Açilista konusan Ahmet Gündogdu, Egitim-Bir-Sen’in ve Memur-Sen’in ülkenin demokratiklesmesine sundugu katkilara dikkat çekerek, “Memur-Sen, sendikaciligi vesayetin desifresi, ülkemizin demokratiklesmesi için yapiyor. Her Memur-Sen’li bunun bilinciyle hareket ediyor. Subelerimiz, bu bilince ilk adimin atildigi yerlerdir. 3 No’lu Subemizin yeni yerinde, daha faydali hizmetler verecegine inaniyorum. Hayirli olsun” dedi.

 

Hasan Can’a Ziyaret

Gündogdu, daha sonra Ümraniye Belediye Baskani Hasan Can’i ziyaret etti. Ziyarette, Ahmet Gündogdu’nun yanisira, Memur-Sen Istanbul eski Il Temsilcisi Ahmet Yurtman, Istanbul 3 No’lu Sube Baskanimiz Erol Ermis de yer aldi.

 

Gündogdu, Ümraniye’deki çalismalardan sendika olarak memnuniyetlerini ifade ederken, Hasan Can ise, ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirdi.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen