Haber
2014-08-12 07:50:42
Karabağ Bizim de Sorunumuzdur

Azerbaycanlı Gazeteciler, Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ile bir araya geldi.

 

Lider TV, El TV, Kanal S ve İnter AZ, muhabirleri Köşk seçimleri ve Memur-Sen’in çalışmaları hakkında Gündoğdu’dan değerlendirmeler aldı.

 

Türkiye’nin Azerbaycan topraklarının işgal edilmesini her fırsatta kınayan ve bu durumun düzeltilmesi için çaba harcayan, Azerbaycan’a istisnasız destek veren ülke konumunda olduğunu vurgulayan Gündoğdu, “Bir devlet iki millet. Karabağ bizim de sorunumuzdur. Karabağ sorununun çözümü için önce işgal sona ermelidir” dedi.

 

“Köşk seçimleri sadece milletimizin değil, dünya mazlumlarının başarısı, zaferidir” diyen Gündoğdu, “Seçimler, demokratik Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve dünya mazlumları adına büyük başarıdır. Bu başarı Azerbaycan ile olan ilişkileri en üst seviye çıkartacaktır. Yeniden Büyük Türkiye yol aldıkça Azerbaycanlı kardeşlerimizin dertlerine de çare üreteceğiz. Karabağ, Filistin, Doğu Türkistan, Keşmir, Telafer, Halep ve Kahire’nin bir karışından bile vazgeçmeyiz” dedi.

 

Memur-Sen’in demokratikleşmeden eğitime, özgürlüklerden insan haklarına kadar her alanda demokratik hakların çoğalmasına, yasakların kalkmasına katkı yaptığını anlatan Gündoğdu, “Emeğimizin ve ekmeğimizin tadı, medeniyetimizin bekası ancak kadim kardeşliğimizle mümkündür.  Memur-Sen kardeşlik hukuku noktasından bakıldığında Türkiye’nin model sivil toplum kuruluşudur. Erdemliler hareketidir. Memur-Sen Türkiye’nin her yerinde vardır, herkesle birliktedir. Bizim inanç değerlerimiz çalışana hak ettiğini vermeyi emreder. İkinci olarak da, alın terinin zamanında, yani alın teri kurumadan vermeyi salık verir” diye konuştu.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen