Haber
2015-11-27 06:59:15
Kıbrıs'ta görev yapan üyelerimizle bir araya geldik

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Çakırcı ve Hasan Yalçın Yayla, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde görev yapan üyelerle ve Türk öğrencilerle bir araya geldi.

Toplantıda sendikal çalışmalara ve eğitim hizmet kolunda elde ettikleri kazanımlara değinen Çakırcı ve Yayla, üyelerin çalışma şartları ve karşılaştıkları sorunlar hakkında bilgi aldı. Toplantıda, gündeme ilişkin değerlendirmeler yapılırken, önümüzdeki dönemde yapılması tasarlanan çalışmalara ilişkin istişarelerde bulunuldu.

 

 

Görevlendirmeyle Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde çalışan üyeler, birçok sorunla mücadele ettiklerini belirterek, çalışma şartlarının iyileştirilmesi gerektiğini söylediler.

Eğitim çalışanlarının sorun ve taleplerini dinleyen Ramazan Çakırcı ve Hasan Yalçın Yayla, kendilerine iletilen talepleri ve sorunları yetkililere ileteceklerini dile getirdiler.


 

Çakırcı ve Yayla, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki üniversitelerde okuyan Türk öğrencilerle de buluşarak, sohbet etti. Ramazan Çakırcı, okuyan, araştıran, soran, soruşturan, haksızlıkların karşısında, mazlumun yanında yer alan, ahlaki değerlerin rehberliğinde yol alan, dününü unutmayan ama yüzü hep ileriye dönük olan gençlerin olduğu bir toplumun geleceğinin güvence altında olduğunu belirterek, “Sendika olarak böyle bir gençliğin yetişmesi için çaba harcıyoruz” dedi.

 

Toplantılarda Genel Başkan Danışmanı Tarkan Zengin de yer aldı. 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen