Haber
2010-08-10 07:21:39
Kiyafete Takilip Kalmis Çagdisi Anlayisi Kiniyoruz

Üyemiz ögretmen Hatice Senocak’a, denize hasema ile girdigi için esinin asker,  kendisinin emekli ögretmen oldugunu söyleyen bir kisi tarafindan gerçeklestirilen saldiriyi kiniyoruz. Çagdisi bir anlayisa sahip düsüncenin ürünü olarak gerçeklestirilen saldirinin kahramani B.P. ismindeki bayanin, hakkinda sikayet bulunmasina karsin, ifade vermeye bile gelmemesi düsündürücü ve ibret vericidir.

 

Ayni zamanda, Izmir Sube Baskanimiz Abdurrahim Senocak’in esi olan Hatice Senocak, Çesme'nin Alaçati beldesinde tesettürlü mayo ile denize girdigi sirada, denizin ortasinda B.P. isimli bir bayanin saldirisina ugramis ve çocuklarinin gözü önünde yine bu bayanin; "Iran'a, Arabistan'a, sizin gibi olan insanlarin ülkesine gidin" hakaretlerine maruz kalmisti.

 

Ortaçag’dan kalma aliskanliklarin refleksi ile toplum mühendisligi yapan ve kendini, toplumun ayricalikli kesimi olarak görme egilimiyle Hatice Senocak’a saldirirken, çocuklarinin psikolojisini bozan B.P. isimli bayanin, hak ettigi cezayi alacagina inaniyoruz.

 

Menfur saldiriyi bir kez daha kinarken, Basbakan Recep Tayyip Erdogan tarafindan da üzüntüleri paylasilan Izmir Sube Baskanimiz Abdurrahim Senocak, Esi Hatice Senocak ve çocuklari Zeynep Betül, Ismail Hakan ve Muhammed Haldun'a  geçmis olsun dileklerimizi iletiyoruz.

 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen