Haber
2012-09-29 07:32:02
KKTC Hizmet-Sen’den Sendikamiza Ziyaret

KKTC Hizmet Sendikasi Genel Baskani Mehmet Kurumanastirli, Genel Sekreter Turan Tuluhan ve sendikanin Hukuk Danismani Av. Hasan Yücelen ile birlikte sendikamizi ziyaret etti. Genel Sekreterimiz Ahmet Özer ile görüsen Kurumanastirli, birlik ve dayanisma teklifinde bulundu.

Mehmet Kurumanastirli, Egitim-Bir-Sen’in Türkiye’deki en büyük ve genel yetkili egitim sendikasi oldugunu bildigini ifade ederek, “Sizleri takip ediyoruz.  Sendika olarak KKTC’de 2011 yilinda kurulduk ve örgütlenme çalismalarimiz hizla sürüyor. Egitim çalisanlari dahil bütün çalisanlar sendikamiza üye olabilmektedir. Bizler Mehmet Akif Inan’in sendikacilik mefkûresini önemsiyoruz. Yayinlarinizdan haberdar olmak istiyoruz. Nitelikli çalismalar yaptiginizi görüyoruz. Birikiminizi bizlerle paylasmaniz KKTC’deki sendikal hayata olumlu etki edebilecektir. Bütün yayinlarinizi yurtiçinde paylasirken, adreslerinize KKTC’yi de eklemenizi öneriyoruz” dedi

Kurumanastirli, Egitim-Bir-Sen’i Kibris’ta toplanti yapmaya ve ziyaretlesmeye davet etti.

Genel Sekreterimiz Ahmet Özer, Kibris’taki örgütlü yapilari yakindan takip ettiklerini belirterek, sunlari söyledi:

“Hizmet-Sen’i önemsiyoruz. Sendikal manada ürünlerimizi paylasmaktan ve Kibris ile yakin iletisim içerisinde olmaktan mutluluk duyariz. Kibris’i ziyaret edip örgütlü kesimle temas içerisinde olmak isteriz. Adres defterimize ve dostlarimiza Hizmet-Sen’i eklemek bizi de mutlu edecektir. Çalismalarimizdan haberdar etmekle kalmayip, bundan sonraki süreçte üretimlerimizi dogrudan sizlerle paylasacagiz. Egitim-Bir-Sen, sendikal hayatin en önemli markasidir. Ziyaretlesmek için yaptiginiz çagriyi yönetimimizde gündeme alacagiz. Kibris bizim için vatan topragidir ve asla siradan bir yer degildir. Ziyaretiniz bizleri memnun etti.”



Özer, Mehmet Kurumanastirli ve beraberindeki heyete Egitim-Bir-Sen’in yayin hayatina kazandirdigi ürünlerden olusan paketleri takdim ederken, “Attiginiz adim karsiliksiz kalmayacak ve dostlugumuz devam edecek” seklinde konustu. 


Ziyarette, Genel Basin Yayin Sekreterimiz Ali Yalçin, Bem-Bir-Sen Genel Teskilatlanma Sekreteri Medeni Sevinç ve Tarkan Zengin de hazir bulundu. 


MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen