Haber
2016-03-09 07:00:41
Kudüs ve Filistin Destek Birliği'nden ziyaret

 

Kudüs ve Filistin Destekleme Birliği Genel Sekreteri Muneer Saeed ve beraberindeki heyet, Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ı ziyaret etti.

Muneer Saeed, Memur-Sen’in çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, “Memur-Sen, İslam coğrafyasında yaşanan gelişmelere sessiz kalmıyor. Eylem ve söylemleriyle yanımızda oluyor. Bu hassasiyet için sizlere teşekkür ediyorum. İyi ki Memur-Sen, iyi ki Türkiye var” dedi.



 

Genel Başkan Ali Yalçın, Filistin ve Kudüs’ün her zaman gündemlerinde olduğunu ifade ederek, Memur-Sen’in bu konuda yaptığı çalışmalar hakkında heyete bilgi verdi. Genç Memur-Sen’in organize ettiği, ‘Gençlik İlk Kıblesini Tanıyor’ ve ‘Memur-Sen gençliğinden Gazzeli çocuklara ziyaret’ adlı programların da Filistin davasına yönelik olduğunu vurgulayan Yalçın, bu tür programlarla Filistin ve Kudüs davasını diri tuttuklarını söyledi.



Kudüs Şairi Mehmet Akif İnan’ın kurduğu konfederasyonun mensupları olarak, Filistinlilerin her zaman yanında olduklarını dile getiren Yalçın, “Kurucu Genel Başkanımız Mehmet Akif İnan’ın mirasçıları olarak, medeniyet coğrafyamız içinde tarihi ve manevi boyutuyla özel bir önem taşıyan Filistin’e her zaman öncelik veriyoruz” şeklinde konuştu.



 

Memur-Sen olarak dünyanın neresinde olursa olsun, haksızlığa ve zulme uğrayan herkesin yanında olduklarını kaydeden Yalçın, kendilerine miras kalan ve temsil ettikleri değerlerin bunu gerektirdiğini ifade ederek, ziyaretinden dolayı heyete teşekkür etti.  
 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen