Haber
2012-12-15 06:34:07
Kültür Memur Sen’e Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulunduk

Genel Başkanı Vekilimiz Ahmet Özer ve Genel Başkan Yardımcılarımız Esat Tektaş, Ali Yalçın ve Ramazan Çakırcı, Kültür Memur-Sen Genel Başkanlığı’na seçilen Mecit Erdoğan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

Ziyarette konuşan Genel Başkan Vekili Özer, geçtiğimiz hafta sonu yapılan Kültür Memur Sen 4. Olağan Genel Kurulu seçimlerinde Genel Başkanlığa seçilmesi nedeniyle Mecit Erdoğan ve yönetim kurulunu tebrik etti. Memur-Sen’e bağlı en büyük sendika olarak her geçen gün büyüdüklerini ifade eden Özer, “2012 mutabakatında 231 bine imza attık, 2013’te 280 bin hedefine ulaşmak için de yoğun bir şekilde çalışıyoruz.” şeklinde konuştu. Ahmet Özer, Memur-Sen’in şu an 11 kolundan 10’unda yetkiyi elinde bulundurduğunu da kaydederek, “Kültür Memur-Sen de önümüzdeki yıl yetkiyi elde ederek Memur-Sen’in 11’de 11 yapmasını ve liderliğini perçinlemesini sağlayacaktır, buna inancımız tam. Bizler de Eğitim-Bir-Sen ailesi olarak Kültür Memur-Sen’in devam eden yükselişini sürdürmesi ve yetkiyi alması için her türlü desteği vereceğiz.” dedi.

Memur-Sen ailesinin en büyük ferdi olan Eğitim-Bir-Sen’in ziyaretten ziyadesiyle memnun kaldıklarını ifade eden Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Erdoğan ise yetkiyi almalarının sayı olarak çok yakın olduğunu yetki döneminde de buna resmiyet kazandıracaklarına inandıklarını belirtti. Mecit Erdoğan Memur-sen’in bütün hizmet kollarında yetkili olacağını bunu sağlamak için de var güçleriyle çalıştıklarını vurguladı. Yetkiyi almak için yeni yönetimle birlikte gerekli mücadeleyi vereceklerini anlatan Erdoğan, “Kültür ve sanat çalışanlarının özlük hakları için bugüne kadar önemli çalışmalara imza attık. Yetkiyi alarak başarılarımızı taçlandırmak, Kültür-sanat çalışanlarına daha fazla katkıda bulunmak istiyoruz” diye konuştu. 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen