Haber
2024-07-17 10:58:26
Malezya’nın en büyük eğitim sendikası NUTP’un
50. kuruluş yıl dönümü toplantısına katıldık

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mesut Öner, Malezya’nın en büyük eğitim sendikası NUTP’un 50. kuruluş yıl dönümü etkiliklerine katıldı. 

 

 

Malezya Başbakanı Enver İbrahim ile Eğitim Bakanı Fadlina Binti Sidek’in yanı sıra Brunei ve Tayland’dan temsilcilerin de yer aldığı programa katılan Mesut Öner, NUTP Genel Başkanı Aminuddin Bin Awang ile bir araya geldi. Davetlerinden dolayı kendilerine teşekkür eden Öner, “İki kardeş ülkenin sendikaları olarak bir araya gelmek, tecrübe paylaşımında bulunmak, güç birliği yapmak bizleri daha da güçlendirecektir. Emek örgütleri olarak omuz omuza vererek aşamayacağımız hiçbir zorluk yoktur” dedi. 

 

 

Aminuddin bin Awang ise katılımlarından dolayı Eğitim-Bir-Sen heyetine teşekkür ederek, “Sendikalarımız arasındaki güzel ilişkiler doğal sürecin bir neticesidir, çünkü bizler Türkiye’yi kardeş ülke ve Türkleri de kardeşlerimiz olarak görüyoruz. Bizim kapımız sizlere her zaman sonuna kadar açıktır. Davetimize icabet ettiğiniz için sizlere bir kez daha teşekkür ederim” şeklinde konuştu. 

 

 

Mesut Öner, programın ardından Türkiye’nin Kuala Lumpur Büyükelçisi Emir Salim Yüksel’i ziyaret etti.

 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen