Haber
2024-06-07 12:08:18
Malezya'nın en büyük sendikası NUTP depremzedeleri unutmadı

Malezya’nın en büyük eğitim sendikası olan Malezya Eğitim Çalışanları Sendikası (NUTP) yöneticileri, sendikamıza ziyarette bulundu. İlkokul, ortaokul ve liseleri de ziyaret eden NUTP heyeti, ayrıca 6 Şubat’ta meydan gelen depremden dolayı Malezya’da başlattıkları bağış kampanyasında elde ettikleri geliri depremzedelere ulaştırmak üzere Genel Sekreterimiz Talat Yavuz’un ve Genel Başkan Yardımcımız Mesut Öner’in katılımıyla düzenlenen törende teslim etti. 

 

 

NUTP Genel Başkanı Aminuddin bin Awang, 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerle ilgili olarak, “Kardeş ülke olarak gördüğümüz Türkiye’de böylesi üzücü bir durum yaşanırken, bizler buna seyirci kalamazdık. Tüm üyelerimizin dâhil olduğu bir yardım kampanyası başlattık ve çağrımız karşılıksız kalmadı. Netice olarak bugün burada bu bağışı sizler üzerinden depremzedelere ulaştırılmak üzere teslim ediyoruz” dedi. 

 

 

Genel Sekreterimiz Talat Yavuz, NUTP heyetine teşekkür ederek, şunları söyledi: “Sizlere ve bu zor süreçlerde yanımızda bulunan tüm dostlarımıza bir defa daha teşekkür ediyorum. Daha önce dost sendikalarımızdan ülkemize yapılan bağışlar neticesinde Mehmet Akif İnan Vakfımız aracılığıyla Hatay’da bir anaokulu inşa ettik. Yine vakfımızın aracılığıyla yapmış olduğunuz bağış depremden etkilenen bölgelerde değerlendirilecektir. Bir kez daha NUTP ailesine teşekkür ediyorum.” 

 

 

Törenin ardından, NUTP heyeti program kapsamında Şehit Abdullah Tayyip Olçok İmam Hatip Ortaokulu, Mehmet Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi, Nene Hatun İlkokulu, Bahçelievler Anadolu Lisesi ve Hüseyin Avni Sözen Anadolu Lisesi’ne ziyaretlerde bulundu. 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen