Haber
2011-03-29 07:22:57
Marmara Üniversitesi Rektörü Gül ve Istanbul Milli Egitim Müdürü Yildiz’a Ziyaret

Egitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Baskani Ahmet Gündogdu, Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Zafer Gül ve Istanbul Il Milli Egitim Müdürü Muammer Yildiz’i ziyaret etti. Gündogdu’nun Rektör Gül’ü ziyaretinde, Istanbul 3 No’lu Sube Baskanimiz Erol Ermis ve Sube Yönetim Kurulu üyeleri hazir bulunurken; Muammer Yildiz’i ziyaretinde ise, Istanbul 3 No’lu Sube Baskanimiz Erol Ermis ve Istanbul 1 No’lu Sube Baskanimiz Emrullah Aydin yer aldi.

 

Üniversitelerin toplumsal örgütlenmeyi en çok dile getiren kurumlar olmasin karsin, kendi içlerindeki örgütlülük oraninin düsüklügüne dikkat çeken Gündogdu, Rektör Gül’den sendikalilasma yönündeki hareketlere destek olmasini istedi. Örgütlü toplumun gücüne vurgu yapan Gündogdu, akademik çevrenin bu bilince sahip olmasina ragmen, geride durmasini anlamanin güç oldugunu söyledi.

 

Rektör Prof. Dr. Zafer Gül ise, sendikalilasmanin bilincinde olduklarini, bu yönde atilacak adimlarin destek görecegini dile getirdi. Üniversitelerin her alanda toplumun gelisimine öncülük yapan kurumlar oldugunu ifade eden Gül, sendika-üniversite diyaloguna her zaman açik olduklarini kaydetti.

 

Ziyarette, Marmara Üniversitesi Rektör yardimcilari Prof. Dr. Hasan Selçuk ve Prof. Dr. Hamza Kandur da hazir bulundu.

 

Ahmet Gündogdu, daha sonra Istanbul Il Milli Egitim Müdürü Muammer Yildiz’a nezaket ziyaretinde bulundu.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen