Haber
2014-05-24 07:46:31
Mavi Marmara'da 10. Şehit

Gazze’ye insani yardım götüren Mavi Marmara gemisine terörist İsrail askerlerince yapılan baskında ağır yaralanan Süleyman Uğur Söylemez, Ankara’da tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

 

Mavi Marmara gemisine 2010 yılında terörist İsrail askerleri tarafından yapılan baskında ağır yaralanan Söylemez, dört yıldır yoğun bakımda bulunuyordu. Dışkapı Hastanesi ve Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gördüğü tedavilerin ardından Ankara’daki evinde yoğun bakım altında tutulan Söylemez, 1 ay önce yeniden Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılmıştı.

 

Gazze’ye insani yardım götüren Mavi Marmara gemisine terörist devlet İsrail askerleri tarafından 2010 yılı Mayıs ayında yapılan baskında 9 kişi şehit olmuş, 30 kişi ise yaralanmıştı.

 

Korsan devlet İsrail askerleri tarafından uluslararası sularda yapılan saldırı sonucu ağır yaralanan ve dört yıldır komada bulunan şehit Söylemez’in cenazesi bugün öğle namazını müteakip Hacı Bayram Veli Camii’nden kaldırılacak.

 

Kudüs Şairi Mehmet Akif İnan’ın kurduğu sendika olan Eğitim-Bir-Sen olarak, Gazze’de yaşanan insanlık dışı ambargoyu dünya kamuoyuna duyurmak ve insani yardım ulaştırmak için dünyanın dört bir yanından hareket eden aktivistler arasında bulunan Uğur Süleyman Söylemez’e Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyoruz. 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen