Haber
2016-01-20 06:59:46
MEB Müsteşar yardımcıları Demirci, Çolakoğlu ve Bakan Müşaviri Gür'e ziyaret

 

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi, Genel Başkan yardımcıları Ramazan Çakırcı, Mithat Sevin, Şükrü Kolukısa, Hasan Yalçın Yayla ve Atilla Olçum, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığına atanan Ercan Demirci ve Doç. Dr. Mustafa Hilmi Çolakoğlu ile Bakan Müşaviri olarak atanan Bekir Gür’ü ziyaret ederek, görevlerinin hayırlı olmasını diledi.

Ziyaretlerde konuşan Latif Selvi, şimdiye kadar önemli çalışmaların yapıldığını, ancak devasa bir kurum olan Milli Eğitim Bakanlığı’nda daha yapılması gereken çok iş olduğunu ifade ederek, başta müfredat olmak üzere, ele alınması gereken birçok konu bulunduğunu söyledi.

Yeni dönemde güçlü adımların atılacağına inandıklarını kaydeden Selvi, “Çözüm bekleyen birçok sorun bulunduğu bir gerçek. Bu konuda güçlü adımların atılacağından kuşkumuz yok. Bakanlık bürokratları olarak önemli bir görevi icra ediyorsunuz. Sendika olarak, eğitim ve eğitim çalışanlarının çözümü için mücadele ediyor, çalışmalar yapıyor, teklif ve öneriler sunuyoruz. Bu anlamda, birçok sorunun çözümünü de sağladık. Yapılacak çalışmalarda şimdiye kadar olduğu gibi, bundan sonra da üzerimize düşeni yapmaya gayret edeceğiz. Sizlerin de önemli katkılar sunacağınıza inanıyor, yeni görevinizde başarılar diliyoruz” dedi.



 

Müsteşar Yardımcısı Ercan Demirci, daha nitelikli işler yapılması gerektiğini belirterek, gerek müfredat konusunda gerekse diğer konularda, başta yetkili sendika Eğitim-Bir-Sen olmak üzere, paydaşlarla beraber güzel işler yapmak için uğraşacaklarını, paydaşları işin içine katmadan başarıya ulaşmanın mümkün olmadığını dile getirdi.



 

Müsteşar Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Hilmi Çolakoğlu, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, sorunları çözmek için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti. Sorunların çözümünde istişarenin önemli olduğuna dikkat çeken Çolakoğlu, yetkili sendika Eğitim-Bir-Sen başta olmak üzere, eğitimin paydaşlarını da sürece dahil ederek, çalışmalarını yürüteceklerini ifade etti.



 

Bakan Müşaviri Bekir Gür ise, eğitimin ve eğitim çalışanlarının sorunlarının çözümü için katkı vermeye çalışacağını söyledi.

Selvi, ziyaretlerde Demirci, Çolakoğlu ve Gür’e, Mehmet Akif İnan’ın eserlerini hediye etti. 
 





MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen