Haber
2009-12-24 06:20:14
MEB VHKI Kadrolarina Atama Yapacak

Egitim-Bir-Sen olarak Temmuz ayinda Milli Egitim Bakani Nimet Çubukçu ile görüserek, yar- dimci hizmetler sinifi çali- sanlarinin Genel Idare Hiz- metleri sinifina geçisleri için görevde yükselme sinavinin açilmasini istemistik.

 

Milli Egitim Bakani Nimet Çubukçu da, görevde yükselme sinavini yapacaklari sözünü vermisti. Daha sonra Milli Egitim Bakanligi, Ekim ayinda duyuru yaparak görevde yükselme sinavinin yapilacagini, Subat ayinda basvurulari kabul edeceklerini duyurmustu.

 

Kurum Idari Kurulu toplantisinda ise, tekniker, teknisyen, mimar, mühendis kadrolari için unvan degisikligi sinavi yapilmasina karar verilmisti. Unvan degisikligi sinav duyurusunun yapilmasi için, önümüzdeki dönemde konuyu takip edecegiz.

 

Bu hafta içerisinde Milli Egitim Bakanligi yetkilileriyle yaptigimiz görüsmede, Merkez ve Tasra teskilatlarina Sef atamalari yapildiktan sonra bosalan Veri Hazirlama ve Kontrol Isletmeni kadrolarina atama yapilmasini, soför kadrolarindan memur kadrosuna geçis yapmak isteyen soförlerin geçislerinin saglanmasini istedik.

 

Bakanlik yetkilileri, Sef atamalarindan sonra Veri Hazirlama ve Kontrol Isletmeni kadrolarina atama sartlarini (Bilgisayar kullanim belgesi olan) tasiyan memurlari Veri Hazirlama ve Kontrol Isletmeni kadrolarina atayacaklarini, daha sonra yardimci hizmetler sinifi çalisanlarinin görevde yükselme sinav basvurusunu Subat ayinda alacaklarini, soför kadrosunda olup memurluga geçmek isteyenlerin talepte bulunmalari halinde memur kadrosuna geçislerini saglayacaklarini belirtmislerdir.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen