Haber
2009-07-03 07:19:26
MEB’den Görevde Yükselme Sinavi Duyurusu

2008 yilinda Millî Egitim Bakanligi Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Degisikligi Yönetmeligi’nde degisiklik yapilmisti. Bu degisiklikle, sinava girebilmek için  ‘görev gruplari arasindaki geçislerde iki yil çalisma sarti’ getirilmisti. Bunun üzerine konu yargiya tasinmis ve ‘bir görevde iki yil çalisma süresi’ ifadesinin yürütülmesinin durdurulmasina karari verilmisti.

 

Açilan davalarin sonuçlanmaya baslamasi, yeni atanan sefleri endiseye sevk etmisti. Yargi kararinin Bakanliga ulasmasindan sonra atamasi yapilan seflerin magdur olmamalari için Bakanlik yetkilileriyle birçok görüsme yaparak, konuyla ilgili görüs ve önerilerimizi iletmistik. Atamasi yapilan seflerin durumunu görüsmüs ve bu görüsmenin sonucunda söz konusu seflerin atamalarinin iptal edilmemesi yönünde karar alinmasini saglayarak, Bakanlik birimlerinde ihtiyaç olan 3 bin 800 bos sef kadrosu için en kisa zamanda görevde yükselme sinavi yapilmasi ve bu sinavin, yönetmeligin, ‘ayni görevde iki yil çalisma sarti’ aranmaksizin en kisa süre içinde gerçeklestirilmesi sözünü almistik.

 

Milli Egitim Bakanligi, talep ve önerilerimizi dikkate alarak, merkez ve tasra teskilatlarinda da Bos Bulunan Sef Kadrolarina Iliskin Görevde Yükselme Sinavi duyurusunu yapti.

 

2009 Yili Merkez ve Tasra Teskilatinda Bos Bulunan Sef Kadrolarina Iliskin Görevde Yükselme Sinavi

Görevde Yükselme Sinavina Iliskin Duyuru için
Görevde Yükselme Sinavi Basvuru Klavuzu için

Merkez Teskilati Bos Sef Kadrolarina Iliskin Kontenjan Listesi için

Tasra Teskilati Bos Sef Kadrolarina Iliskin Kontenjan Listesi için

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen