Haber
2010-04-23 07:20:59
MEB’in Ardindan Diger Kurumlarda da ‘Promosyonlarin Tamami’ Çalisanlarin

Ekim 2009 Kurum Idari Kurulu toplantisinda sendikamizla Milli Egitim Bakanligi (MEB) ara- sinda varilan mutabakatta “Banka promosyonlarinin ta- maminin çalisanlara dagi- tilmasi” kararlastirilmis ve Bakan Nimet Çubukçu imzali 27/01/2010 tarih ve 00367 sayili banka promosyonlarinin ne sekilde dagitilacagi konu- suna açiklik getiren genel- geyle, “1 Subat 2010 tarihinden itibaren Milli Egitim Bakanligi’na bagli okul ve kurumlarin, bankalarla yapacagi ‘maas ödeme protokollerine’ bagli olarak edinilecek parasal kaynaklarin tamaminin egitim çalisanlarina dagitilmasi” saglanmisti.

 

MEB’deki uygulamanin diger kurumlari da tesmili için Konfederasyonumuz Memur-Sen girisimlerde bulunmustu.

 

Memur-Sen’in, maas promosyonlari ile ilgili Basbakanlik genelgesinde promosyonun tamaminin personele ödenmesi yönünde degisiklik yapilmasi talebiyle ilgili yazisina Devlet Personel Baskanligi’nca olumlu cevap verildi.

 

Devlet Personel Baskanligi, konuyla ilgili talebimiz dogrultusunda düzenleme yapilmasi amaciyla olumlu görüsünü içeren yaziyi, geregi yapilmak talebiyle Basbakanliga gönderdi. 

 

Bu asamadan sonra Basbakanlik tarafindan maas promosyonlari ile ilgili ‘Genelge’ yayinlanmasi bekliyoruz. Söz konusu ‘Genelge’nin ivedilikle yayinlanmasi için konfederasyonumuz girisimlerini sürdürmeye devam edecektir.

 

 

 Genelgeyi görmek için tiklayiniz

 Ilgili haber için tiklayiniz

 Konfederasyonumuzun, maas promosyonlari ile ilgili Basbakanlik genelgesinde promosyonun tamaminin personele ödenmesi yönünde degisiklik yapilmasi talebiyle ilgili yaziya Devlet Personel Baskanligi’nca (DPB) verilen cevabi yazi)

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen