Haber
2009-01-17 06:18:38
Meclis Filistin Konusunda Daha Duyarli Davranmalidir

TBMM Baskani Köksal Toptan, geleneksel hale getirdigimiz Ögretmenlik Hatiralari Yarismasi’nin övgüye deger bir çalisma oldugunu ifade ederek, “Geçmiste yapmak istedigim bir projeydi. Ancak bunu gerçeklestirmek kismet olmadi. Sizin tarafinizdan yapilmis olmasi da ayrica beni memnun etti” dedi.

 

Genel Baskanimiz Ahmet Gündogdu, Genel Sekreterimiz Halil Etyemez, Genel Mali Sekreterimiz Ahmet Özer, Genel Basin Yayin Sekreterimiz Hidir Yildirim, Genel Egitim ve Sosyal Isler Sekreterimiz Esat Tektas, Genel Mevzuat ve Toplu Görüsme Sekreterimiz Ramazan Çakirci, Diyarbakir Sube Baskanimiz Yasin Yildiz’dan olusan bir heyetle TBMM Baskani Köksal Toptan’i ziyaret etti.

 

Memura Toplu Sözlesme ve Grev Hakki Taniyan Sivil Bir Anayasa Istiyoruz

Genel Baskanimiz Ahmet Gündogdu, Meclis’in, Israil’in Filistin’de gerçeklestirdigi vahset karsisinda daha duyarli davranmasini istedi. Gündogdu, merkezinde millet iradesinin konuslandigi, sivillesmeyi, demokratiklesmeyi ve özgürlesmeyi temel deger olarak benimseyen, kamu görevlileri sendikalarina toplu sözlesme ve grev hakki taniyan, memura siyaset yolunu açan yeni bir Anayasa’nin hazirlanmasi gerektigini söyledi.

 

Ergenekon Davasi Toplumun Vicdanini Rahatlatacak Sekilde Sonuçlandirilmalidir

Türkiye’de yakin geçmiste yasanan karanlik olaylarin ortaya çikarilmasi açisindan devam etmekte olan Ergenekon Davasi’ni önemsediklerini belirten Gündogdu,, “Bu davanin, toplumun vicdanini rahatlatacak sekilde sonuçlandirilmasina dikkat edilmelidir” dedi.

Gündogdu, Toptan’i, 6-7-8 Mart 2009 tarihleri arasinda Ankara’da gerçeklestirecegimiz Uluslararasi Egitim Felsefesi Kongresi’ne de davet etti.

 

Toptan’dan Uluslararasi Egitim Felsefesi Kongresine Övgü

TBMM Baskani Köksal Toptan, Gündogdu’nun davetini kabul ederek, kongreye katilacagini ifade etti. Toptan, Uluslararasi Egitim Felsefesi Kongresi düzenlemenin çok önemli bir girisim oldugunu vurgulayarak, basta Genel Baskanimiz Ahmet Gündogdu olmak üzere Yönetim Kurulu üyelerimizi tebrik etti.

 

Ögretmenlik Hatiralari Yarismasi Yapmak Istedigim Bir Projeydi

Geleneksel hale getirdigimiz Ögretmenlik Hatiralari Yarismasi’nin övgüye deger bir çalisma oldugunu kaydeden Toptan, “Geçmiste yapmak istedigim bir projeydi Ögretmenlik Hatiralari Yarismasi. Ancak bunu gerçeklestirmek kismet olmadi. Sizin tarafinizdan yapilmis olmasi da ayrica beni memnun etti” seklinde konustu.

Toptan, sendikamizin “egitimle ilgili harika çalismalara imza attigini” sözlerine ekledi.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen