Haber
2012-11-17 06:33:13
Memur-Sen Adıyaman İl Temsilciliği Binası Hizmete Açıldı

Memur-Sen Adıyaman İl Temsilciliği’nin yeni hizmet binası; Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, CHP Milletvekili Salih Fırat, Müftü Mehmet Ali Öztürkçü ve çok sayıda davetlinin katılımıyla açıldı.

Açılışta konuşan Genel Başkan Ahmet Gündoğdu, “Biz bu yola çıkarken, üyemizin, ülkemizin ve insanlığımızın geleceğini dert edinerek çalışma sözü vermiştik. Bu sözü yerine getirmek için de bazen şeytan taşlıyoruz. Şeytan taşlıyoruz derken, bu ülkenin ekmeğini ve idaresini gasp eden darbeciler; sendikacılığı da, siyaseti de, vakfı da, derneği de, insan idaresini de, özgürlüğü de yok ederek durabiliyorlardı. Ciddi anlamda millet idaresinin saygın olması, antidemokratik süreçlerin yok olması demekti ki, biz sendikacılığı o aşkla yaptık” dedi.

Memur-Sen’in bir hizmet binasının açılışını yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Gündoğdu, darbelere ve darbecilere dur demenin, gücünü halktan alan güçlü sivil toplum örgütleri ile mümkün olacağını kaydetti. Memur-Sen’in her zaman hakkın ve halkın iradesinin yanında olduğunu vurgulayan Gündoğdu, “Ortak Akıl mitingleriyle darbelere ve darbecilere ‘dur’ dedik. Malatya’da düzenlediğimiz mitinge çevre illerden en büyük katkıyı sağlayanın Adıyaman olduğunu da unutmadık. Bu bilinç ve arzunun Memur-Sen’e bir hizmet binası kazandırmış olmasından da son derece memnunum” şeklinde konuştu.

Memur-Sen Adıyaman İl Temsilcisi ve Şube Başkanımız Gaffari İzci ise, değerler sendikacılığı yaparken, üyelerinin özlük haklarını savunmaktan geri kalmadıklarını, bu yönde elde ettikleri yetkiyi bir hizmet binasıyla taçlandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ve CHP Milletvekili Salih Fırat da birer konuşma yaparak, hizmet binasının hayırlı olmasını diledi. Açılış, İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü tarafından okunan dua sonrası yapıldı. Gündoğdu ve açılışa katılan davetliler daha sonra binayı gezdi.

Açılış törenine; Gündoğdu’nun yanı sıra Memur-Sen Genel Mevzuat ve Toplu Sözleşme Sekreteri Hacı Bayram Tonbul, Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Sağlık-Sen Genel Teşkilatlanma Sekreteri Kemal Çırak, Diyanet-Sen Genel Teşkilatlanma Sekreteri Mehmet Ali Güldemir,Genel Mali Sekreter Mehmet Ali Omurca,Genel Mevzuat ve Toplu Sözleşme Sekreteri Ali Bayır,Genel Araştırma ve Dış ilişkiler Sekreteri Mehmet Yaman, Birlik Haber-Sen Genel Sekreteri Gürbüz İnaltekin, Bem-Bir-Sen Genel Teşkilatlanma Sekreteri Medeni Sevinç, bağlı sendikaların Adıyaman şube başkan ve temsilcileriyle çok sayıda davetli katıldı. 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen