Haber
2009-06-23 07:19:23
Memur-Sen Ailesini Yemekte Bulusturduk

Memur-Sen ve bagli sendikalarin dönem boyu gösterdikleri basariyi ve 15 Mayis 2009 mutabakatlarinda ulastigi olumlu sonuçlarin mutlulugunu paylasmak, Memur-Sen Konfederasyonu ve bagli sendikalarin Genel Yönetim Kurulu üyeleri ile Genel Merkez personelinin tanisip kaynasmalarina; var olan moral ve motivasyonun daha da artirilmasina katkida bulunmak amaciyla yemekli bir toplanti gerçeklestirdik.

 

Büyük Bir Aileyiz

Yemekte kisa bir konusma yapan Genel Baskanimiz Ahmet Gündogdu, Egitim-Bir-Sen olarak bir piknik düzenlemeyi düsündüklerini ancak yogunluk sebebiyle bunu yemekli toplantiya çevirdiklerini ifade ederek, “Büyük bir aileyiz. Memur-Sen ailesinin en büyügü olan Egitim-Bir-Sen’in Milli Egitim Bakanligi’nda yetkiyi almasi bizleri gururlandirmistir” dedi.

 

Basarimiz Birilerinin Uykusunu Kaçirdi

Memur-Sen’e bagli diger hizmet kollarindaki büyümeye de dikkat çeken Gündogdu, Saglik-Sen’in bu yil yetkili sendika oldugunu kaydederek, “Bütün hizmet kollarinda büyüdük ve toplamda 376 bin üyeye ulastik. Bu basarimiz birilerinin uykusunu kaçirmistir” seklinde konustu.

 

Yemege; Genel Merkez Yönetim Kurulu üyelerimiz ve Genel Merkez çalisanlari, Memur-Sen Yönetim Kurul üyeleri ve çalisanlari ile Memur-Sen’e bagli sendikalarin Yönetim Kurulu üyeleri ve Genel Merkez çalisanlari katildi.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen