Haber
2011-05-14 07:23:18
Memur-Sen Genisletilmis Baskanlar Kurulu Toplantisi Yapildi

Egitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Baskani Ahmet Gündogdu, bütün hizmet kollarinda yetkili olarak toplu sözlesme masasina oturmayi hedeflediklerini, bunun da en kisa zamanda gerçeklesecegini söyledi.

 

Memur-Sen Genisletilmis Baskanlar Kurulu Toplantisi Içkale Otel’de yapildi. Toplantinin açilisinda konusan Ahmet Gündogdu, Memur-Sen’in kamu çalisanlarina yönelik önemli kazanimlara imza attigini, bunun da çalisanlarca takdirle karsilandigini kaydetti.

 

500 binden fazla üyeyle bu yilki toplu sözlesme masasina yetkili konfederasyon olarak oturacaklarini ifade eden Gündogdu, “Toplu görüsme sürecini, 9 yilin finali olarak tamamladik. Çalisanlarimiz için birçok kazanima imza attik. Kamu çalisanlari lehine birçok yasal degisikligin gerçeklesmesini sagladik. Toplu sözlesme hakkini da aldik. 12 Haziran seçimlerinin hemen ardindan yapilacak yasal degisiklikle de uyum yasalarinin çikmasini istiyoruz” dedi.

 

500 Bin Üye Hedefimizi Astik

500 bin üye hedefi koyduklarini ve Mayis ayi itibariyle, sendikalarin verdikleri bilgilere göre, bu rakami yakaladiklarini belirten Gündogdu, “Bundan sonraki hedefimiz, 750 bin üye ve bütün hizmet kollarinda yetkili olmak” seklinde konustu.

 

Gündemdeki konularin da degerlendirildigi toplantida, Genel Sekreterimiz Ahmet Özer ve Genel Basin Yayin Sekreterimiz Ali Yalçin da birer konusma yaptilar.

 

Bagli sendikalarin genel baskanlari ve yönetim kurulu üyelerinin görüs ve düsüncelerini katilimcilarla paylastiklari toplantiya, Egitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Baskani Ahmet Gündogdu’nun yanisira, Memur-Sen Genel Sekreteri Günay Kaya, Memur-Sen Genel Teskilatlanma Sekreteri Metin Memis, Memur-Sen Genel Mali Sekreteri Mehmet Bayraktutar, Memur-Sen Genel Mevzuat ve Toplu Sözlesme Sekreteri Haci Bayram Tonbul, Memur-Sen Genel Basin ve Iletisim Sekreteri Halit Ortaköy, Memur-Sen Genel Egitim ve Sosyal Isler Sekreteri Ahmet Kaytan, Genel Sekreterimiz Ahmet Özer, Genel Mali Sekreterimiz Esat Tektas, Genel Teskilatlanma Sekreterimiz Murat Bilgin, Genel Basin Yayin Sekreterimiz Ali Yalçin, Genel Egitim ve Sosyal Isler Sekreterimiz Teyfik Yagci, Genel Mevzuat ve Toplu Sözlesme Sekreterimiz Ramazan Çakirci, bagli sendikalarin genel baskanlari ve yönetim kurulu üyeleri katildi.

 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen