Haber
2023-09-25 09:50:52
Memur-Sen Kadınlar Komisyonu İstanbul teşkilatı ile bir araya geldi

Memur-Sen Kadınlar Komisyonu İstanbul İl Teşkilatı, düzenlenen programda bir araya geldi. Teşkilat buluşmasına Kadınlar Komisyonu Başkanı Sıdıka Aydın da katıldı.

Memur-Senli kadınların bir araya geldiği programa Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Kadınlar Komisyonu Başkanı Sıdıka Aydın, Başkan Yardımcıları Necla Doğan ve Beytül Demir, Memur-Sen İstanbul İl Temsilcisi Cesur Öztürk, Eğitim-Bir-Sen İstanbul 3 No’lu Şube Başkanı Erol Ermiş’in yanı sıra sendika şube başkanları ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Toplu sözleşme sürecinin değerlendirildiği toplantıda konuşan Kadınlar Komisyonu Başkanı Sıdıka Aydın, önümüzdeki haftalarda teşkilat eğitimlerine başlayacaklarını ifade etti.

Kadınlar Komisyonu’nun kapasite ve çalışmalar bakımından önemli bir noktaya geldiğini vurgulayan Aydın, kadın kamu görevlilerinin örgütlü olması yolundaki en önemli payın Memur-Sen’e ait olduğunu söyledi. Kadınların çalışma hayatı ve sosyal hayatta giderek daha fazla yer aldığını söyleyen Aydın, sendikal örgütlenmenin böyle bir zeminde önemini artırdığını belirtti.

Kadınlar Komisyonu’nun önümüzdeki dönemde kapasitesini büyütmek, emek dünyasında temsiliyetini artırmak ve kurumsallığını güçlendirmek adına yeni bir yapılanmaya gideceğinin de işaretini veren Aydın, online eğitim programları ve teşkilat çalışmalarıyla bu döneme hazırlanacaklarını söyledi.

Aydın ayrıca, üye çalışmalarının hız kazanması gerektiğini ifade ederek kadınların daha fazla örgütlü olması gerektiğini bunun için de Memur-Sen Kadınlar Komisyonu teşkilatının sorumluluk almasına ihtiyaç olduğunu söyledi.

 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen