Haber
2011-10-18 06:44:36
Memur-Sen Uluslararasi Anayasa Kongresi Yarin Basliyor

 Memur-Sen Uluslararasi Anayasa Kongresi Yarin Basliyor



Memur-Sen Uluslararasi Anayasa Kongresi Yarin Basliyor

Memur-Sen Konfederasyonu, 22–23 Ekim (Cumartesi-Pazar) Ankara’da "Uluslararasi Anayasa Kongresi" düzenleyecek. Açilisina TBMM Baskani Cemil Çiçek’in katilacagi kongre ile ilgili olarak Genel Baskan Gündogdu, amaçlarinin, Türkiye’nin 12 Eylül referandumuyla basladigi demokratik sivil anayasa hazirligi sürecinde katki sunmak oldugunu söyledi.

Her seye ragmen bugün, bütün farkliliklariyla insanimiza, hayatin canli, dinamik yapisina duyarli bir anayasa yapmak için bütün kosullarin hazir oldugunu ifade eden Gündogdu, “Biz Memur-Sen olarak temsil ettigimiz iradeyle, daha özgür, daha müreffeh, daha adil bir Türkiye için yürüttügümüz çalismalara bir yenisini daha kattik.” dedi.



22 Ekim Cumartesi günü saat 09.30’da Ankara TOBB Konferans Salonu’nda (Eskisehir Yolu Ikiz Kuleler) baslayacak olan kongrenin toplam 5 Oturumda gerçeklestirilecegini belirten Gündogdu, kongreye konusunun uzmani yerli ve yabanci bilim insanlarinin yani sira  medya dünyasindan, sivil toplum örgütlerinden ve siyasi partilerden temsilcilerin katilacagini ifade etti.

Kongre asagida yer verilen oturum basliklari, konular ve program çerçevesinde gerçeklestirilecek.

 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen