Haber
2013-09-16 07:43:03
Memur-Sen Üyelerine Avantajlı Kurs İmkânı

Memur-Sen, üyelerine, eşlerine, çocuklarına ve birinci derece yakınlarına, yıl içinde yapılan sınavlara yüzde 30 indirimli hazırlanma imkânı sunuyor.

Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ve İhtiyaç Akademi Dershanecilik Genel Müdürü Cemali Arslan arasında protokol imzalandı. Protokolle, Memur-Sen üyeleri ve yakınları,  KPSS, ALES, YDS, DGS, LYS, YGS, sertifika programları, kişisel gelişim kursları ve görevde yükselme sınavı gibi yıl içinde açılan bütün sınavlara İhtiyaç Akademi dershanelerinin uzaktan eğitim kursları aracılığıyla sınavlara hazırlanma imkânına kavuşacak.

İki yıl geçerli olacak anlaşmadan Memur-Sen ve Memur-Sen’e bağlı Eğitim-Bir-Sen, Sağlık-Sen, Diyanet-Sen, Büro Memur-Sen, Toç-Bir-Sen, Bem-Bir-Sen, Enerji-Bir-Sen, Birlik-Haber-Sen, Bayındır-Memur-Sen, Ulaştırma-Memur-Sen, Kültür-Memur-Sen; Memur-Sen Genel Merkezi’ne bağlı faaliyet göstermekte olan Genç-Memur-Sen, Emekli- Memur-Sen ve kurulabilecek diğer komisyonların üyeleri, eş ve çocukları ile birinci derece yakınları yararlanacak.  

Kayıtları önümüzdeki günlerde başlayacak olan programlarla ilgili detaylı açıklamalar, www.memursen.org.tr, “www.uzaktanegitim.gen.tr”, Memur-Sen’e bağlı sendikaların web sitelerinden, broşür, afiş ile SMS’ler aracılığıyla duyurulacaktır. 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen