Haber
2014-09-13 07:51:18
Memur-Sen'den Yüksek Lisans İçin Yeni Adım

Memur-Sen, Türkiye’nin dört bir yanında eğitim faaliyetleri yürüten Sınav Eğitim Kurumları’na ait Sınav Akademi ile yüksek lisans anlaşması yaptı. Anlaşmaya Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ile Sınav Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Metin Özer imza attı.

 

Memur-Sen’in iki yıl önce başlattığı yüksek lisans seferberliğinde yeni bir adım atıldı. Geçen iki yılda Türkiye’nin çeşitli illerindeki üniversitelerle yaptığı anlaşmalarla 3 bine yakın üyesinin yüksek lisans yapmasını sağlayan Memur-Sen, üyelerinin en iyi hizmeti alabilmesi için Türkiye’nin köklü ve önemli eğitim kurumlarından Sınav Eğitim Kurumları’na ait Sınav Akademi ile danışmanlık hizmeti konusunda iş birliği anlaşması yaptı. Memur-Sen Konfederasyonu’nun 800 bine yaklaşan üyesine başta yüksek lisans olmak üzere çeşitli eğitim fırsatları sunmak için kurduğu Memur-Sen Akademi, önemli bir anlaşmaya imza atmış oldu.

Genel Başkan Ahmet Gündoğdu ve Sınav Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Metin Özer tarafından Memur-Sen Genel Merkezi’nde imzalanan anlaşma gereği, Memur-Sen’in, üyelerine sunduğu başta yüksek lisans olmak üzere çeşitli eğitim hizmetlerinin planlanması ve yürütülmesi süreçlerini Sınav Akademi üstlenecek.



 

Geçen iki yılda başka eğitim kurumlarından danışmanlık hizmeti alan Memur-Sen Akademi, yeni dönemde Türkiye’de çok sayıda şubesi ve personeliyle başarılı bir eğitim kurumu olarak kendisini kanıtlayan Sınav Akademi ile yoluna devam edecek.

 

2014-2015 Güz Dönemi Yüksek Lisans Başvuruları Başladı

 

Memur-Sen Akademi’de 2014-2015 Güz dönemi kayıtları başladı. Sınırlı sayıdaki kontenjanlar ve detaylar için http://www.sinavakademi.com.tr/memursen.aspx linkini inceleyebilirsiniz. Linkteki başvuru formunu doldurmanız halinde eğitim koordinatörleri sizleri arayarak daha detaylı bilgi verecektir. 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen