Haber
2011-08-17 07:24:15
Merhamet Ayini Kana Bulayan Terörü Lanetliyoruz

Idrak ettigimiz su mübarek Ramazan ayinin bile merhamet hislerinde en ufak bir degisiklik olusturmadigi, manevi deger nedir bilmeyen gözü dönmüs caniler, hain yüzlerini bir kez daha gösterdi. Hakkari Çukurca'da kurulan hain tuzak sonucu 10 asker ve 1 köy korucusu sehit oldu, 9 askerimiz yaralandi.

 

Karanlik emelleri ugruna kan akitan ve puslu hava özlemiyle yanip tutusanlar asla hedeflerine ulasamayacaktir. Birlik ve beraberlik içinde terörün üstesinden gelecek azim, güç ve kararliliga sahip olan milletimiz, ekilen ayrilik ve nifak tohumlarinin yesermesine, ayristirmaya götüren hareketlere firsat vermeyecektir.

 

Ülkemizin birlik ve beraberligine, milletimizin baris ve huzuruna yönelik bu tür menfur saldirilari lanetliyor, terör örgütü PKK’nin daha fazla can almasinin önüne geçilmesi için gereken tedbirlerin alinmasini ve atilmasi gereken her türlü adimin ivedilikle atilarak, hainlere hadlerinin bildirilmesini bekliyoruz.

 

Egitim-Bir-Sen olarak, kimden ve nereden gelirse gelsin terörün her türlüsünü lanetliyor, sehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize sabir ve bassagligi, yarali askerlerimize de acil sifalar diliyoruz.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen