Haber
2014-06-20 07:46:59
Mesleki ve Teknik Eğitim Strateji Belgesi Paylaşım Toplantısına Katıldık

Türkiye Mesleki ve Teknik Eğitim Strateji Belgesi ve Eylem Planı Paylaşım Toplantısı Ankara’da yapıldı. Eğitim-Bir-Sen adına Genel Başkan Yardımcısı Ali Yalçın’ın katıldığı toplantı Altındağ Atatürk Kız Teknik ve Meslek Lisesi Salonu’nda gerçekleşti.

 

06.05.2014 tarih ve 2014/5 sayılı Yüksek Planlama Kurulu  kararı ile uygun bulunup, 08.06.2014 tarih 29024 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Türkiye Mesleki ve Teknik Eğitim Strateji Belgesi ve Eylem Planı’nın amacına ulaşabilmesi için gerekli planlamaları yapmak üzere tüm paydaşların katılımıyla düzenlenen toplantıda, Strateji Belgesi ve Eylem Planı ile ilgili bilgilendirme yapılarak, eylem planının uygulanmasına ilişkin takvim açıklandı ve paydaşlarla müşterek olarak yürütülecek hususların konu başlıkları hakkında bilgi verildi.

 

 

Çalışma gruplarının belirlendiği toplantıda, muhatap kurumların sorumluluk üstlendiği hususlarda ortak çalışma yaparak, eylem planının iş ve işlem basamaklarına katkı sunmaları istendi.

 

Eğitim-öğretim ve bilim hizmet kolunun örgütlü en büyük gücü ve genel yetkili sendikası Eğitim-Bir-Sen olarak, Türkiye mesleki ve teknik eğitimin, mevcuttan ideal olana kavuşturulması konusunda katkı sunacağımız eylem planının ikinci toplantısı Temmuz ayı içerisinde gerçekleşecek. 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen