Haber
2014-10-10 07:51:31
Milletimizin Başı Sağ Olsun

Emniyet mensuplarına yapılan hain saldırıyı şiddetle telin ediyoruz. Bölücü örgüt mensubu ve yandaşlarının Kobani bahanesiyle sokaklarda terör estiren, esnafın malını yağmalayan, ülkeye zarar veren görüntülerinin peş peşe yansıdığı bir ortamda hayatını kaybeden 30’a yakın vatandaşımızın acısını yüreğimizde hissederken, Bingöl’de Emniyet görevlilerine yapılan saldırı acıları daha da artırmıştır.

 

Ülkemizde hak ve özgürlüklerin genişlediği; barış, kardeşlik ve huzur ortamının güçlendiği bir dönemde, terör örgütü hain eylemleriyle kalleş yüzünü ve taşeron kimliğini bir kez daha göstermiştir.

 

Sorunların çözüme kavuşturulması iradesini hedef alan saldırılar amacına ulaşamayacak, kardeşliğimizi asla zayıflatamayacaktır.

 

Eğitim-Bir-Sen olarak, şehitlerimize ve kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, Şanlıurfa’nın Suruç İlçesi’ne görev yapmaya giderken aracın kaza yapması sonucu yaralanan emniyet mensupları başta olmak üzere bölücü grupların sokaklarda estirdikleri terör nedeniyle yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyor, halkımızı sağduyuya davet ediyoruz. 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen