Haber
2008-10-04 07:18:17
Milletimizin Basi Sagolsun

Terör, karanlik ve igrenç yüzünü bir kez daha gösterdi.

 

PKK’nin Semdinli’deki Aktütün Karakolu’na düzenledigi saldirida 15 Mehmetçigimizin sehadet haberi, bayram sevinciyle dolu yüreklerimizi yakti. Ülkemizin, maddelesmis ve tek disi kalmis canavarlarin haince emellerinin zemini haline getirilmis olmasini ve piyonlarinin gök ekini biçer gibi Mehmetçiklerimizi sehit etmesini nefretle kiniyoruz.

 

Yaklasik otuz yildir onbinlerce memleket evladinin hayatina mal olan, birkaç yüz milyar dolarlik ekonomik yüküyle de toplumsal refahimiza engel olan terör belasinin bir an önce sona erdirilmesi için herkesi göreve çagiriyoruz.

 

Toplumumuzun huzur ve refahinin saglanmasi için terörün birinci öncelik olarak ele alinarak bitirilmesi gerektigini düsünüyoruz. Her türlü siyasal ve toplumsal konsensüsün saglandigi terör konusunda hem Hükümet’in hem de Genelkurmay’in konunun ciddiyetine uygun tedbir ve çalismalar içerisinde olmasini bekliyoruz.

 

Terörün en büyük hedefinin toplumsal barisimiz oldugu unutulmamalidir. Duygu seline kapilmamiza neden olan saldirilar, insanimizin birbirine bakisini degistirmemelidir. Zaten terörün amaci da birbirimize bakisimizi olumsuzlastirmak ve ülkemizi baris içerisinde yasanabilir bir ülke olmaktan çikarmaktir.

 

Ülkemizin refahini ve istikrarini bozmaya tesebbüs eden terör örgütünü bir kez daha kiniyoruz. Hainler hiçbir zaman bu amaçlarina ulasamayacaklardir.

 

Sehitlerimize rahmet, aziz milletimize ve sehitlerimizin ailelerine bassagligi diliyoruz.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen