Haber
2010-01-27 06:18:48
Mücadelemiz Sonuç Verdi: Promosyonlarin Tamami Çalisanlarindir

Promosyonlarin tamaminin çalisanlara verilmesi yönündeki mücadelemiz sonuç verdi. Milli Egitim Bakanligi’nda yetkili sendika olarak katildigimiz Kurum Idari Kurulu toplan- tisinda gündeme getirerek, imza altina aldigimiz, “Çali- sanlara, maaslari karsiliginda bankalarca verilen promos- yonlarin tamaminin verilmesi” karari, Milli Egitim Bakanligi’nin konuyla ilgili genelgeyi yayinlamasiyla uygulamaya girdi.

 

Milli Egitim Bakanligi ile gerçeklestirdigimiz Kurum Idari Kurulu toplantisinda, “Basbakanlik tarafindan hazirlanarak yayimlanan 2007/21 sayili genelgenin 4. maddesinde kurumlarca yapilan protokoller uyarinca, banka tarafindan verilecek promosyon miktarinin tamaminin personele dagitilmasi genel ilke olarak benimsendiginden, çalisanlara maaslari karsiliginda bankalarca verilen promosyonlarin tamaminin verilmesi yönünde düzenleme yapilmasi” imza altina alinmisti.

 

Bu kararin gerçeklesmesi için hazirlanan genelge, Milli Egitim Bakani Nimet Çubukçu tarafindan imzalandi. Genelgeye göre, 1 Subat 2010 tarihinden itibaren Milli Egitim Bakanligi’na bagli okul ve kurumlarin, bankalarla yapacagi ‘maas ödeme protokollerine’ bagli olarak edinilecek parasal kaynaklarin tamami egitim çalisanlarina dagitilacaktir.

 

 Genelgeyi görmek için tiklayiniz

 Ilgili haber için tiklayiniz

 Kurum Idari Kurulu Çalisma Raporu

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen