Haber
2010-02-11 06:18:43
Müdür Yardimciligi Atamalari Öne Alinmalidir

Milli Egitim Bakanligi, 2010 tarihli Yönetici Atama ve Yer Degistirmeleri Ile Ilgili Yönet- meligin Uygulama Kilavuzu’nu yayinlamisti. Kilavuzda; müdür, müdür basyardimciligi ve müdür yardimciligi atama takvimi belirlenmis, bu takvim çerçevesinde egitim kurumlari müdürlük atamalari yapilmisti. Ancak müdür basyardimciligi atama sürecinin baslamasi ile olasi bazi magduriyetlerin önüne geçmek için Bakanlik yetkilileri ile 09.02.2010 tarihinde görüsmeler yaparak, müdür basyardimciligina basvuruda bulunmak isteyen adaylarin magdur olmamasi için atamalarin Mayis-Haziran aylarina ertelenmesini talep etmistik. Bakanlik, talebimiz dogrultusunda müdür basyardimciligi atamalarini Mayis ayina erteledi.

 

Subat ayinda planlanan müdür basyardimciligi atamalarinin ertelenmesinden dolayi müdür yardimciligi atamalarinin öne alinmasi için Bakanliga bir yazi gönderdik.

 

Yazimizda, ‘Fen Liseleri, Sosyal Bilimler Liseleri, Güzel Sanatlar ve Spor Liseleri ile Her Türdeki Anadolu Liselerine ögretmen atamalarinin yapilmasini müteakiben müdür yardimciligi atamalarinin yapilacak sekilde basvuru ve atama sürecinin öne alinmasini’ istedik.

 

 Ilgili yazimiz için tiklayiniz

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen