Haber
2011-02-03 06:22:32
Numan Kurtulmus’tan Genel Baskanimiz Gündogdu’ya Bassagligi Ziyareti

HAS Parti Genel Baskani Numan Kurtulmus, Egitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Baskani Ahmet Gündogdu’ya, babasinin vefati dolayisiyla bassagligi ziyaretinde bulundu.

 

Memur-Sen Genel Merkezi’nde gerçeklesen ziyarette konusan Kurtulmus, anne ve babalarin vefat acisinin çok farkli oldu- gunu, bu acinin yasanmadan tarif edilemeyecegini söyledi. Anne ve babalarin en önemli kazançlarindan birinin de yetistirdikleri hayirli evlat oldugunu belirten Kurtulmus, Ahmet Gündogdu’nun babasi merhum Mustafa Gündogdu’nun bu anlamda kazançli olduguna inandiklarini kaydetti.

 

Egitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Baskani Ahmet Gündogdu ise, acilarin paylasildikça azaldigini hatirlatarak, “Babamin vefati bizde büyük bir aci olusturdu. Ancak, dostlarimiz, dava arkadaslarimiz, sevenlerimiz aci günümüzde bizi yalniz birakmadi. Bu acimiza ortak olarak, acimizin hafiflemesi için çalisti. Partinizin Genel Baskan Yardimcisi, dostumuz Seref Malkoç Bey de, köyümüze kadar gelerek taziyelerini ilettiler. Basta sizler olmak üzere, aci günümde yanimda olan herkese tesekkür ediyorum” dedi.

 

Ziyarette, Numan Kurtulmus’a HAS Parti Genel Sekreter Ekrem Baki, Genel Baskan Yardimcisi Seref Malkoç, Genel Baskan Yardimcisi Hüsamettin Korkutata ve Ankara Il Baskani Abdulhamit Gül eslik ettiler.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen