Haber
2012-06-05 07:31:06
“Ögretmene Saygi” Için Yürüyoruz

Ögretmenlik mesleginin maddi ve manevi olarak itibarsizlastirilmasina karsi çikmak, yapilan açiklamalarla rencide edilen ve son dönemlerde toplumsal bir sorun haline gelen siddetin magduru ögretmenlerin yalniz olmadigini anlatabilmek adina ‘sessiz’ yürüyecek ve sesimizi yükseltecegiz.

Ömrünü, kötülüklerin anasi olan cehaletle mücadeleye adayan, insanla ilgilenmek gibi ciddi ve önemli bir görevi ifa eden egitimin temel unsuru ögretmenlerimize yapilan haksizliklari hep birlikte haykirmak için Istiklal Caddesi’nde bulusuyoruz.

‘Ögretmenlik kutsal meslektir, peygamberlik meslegidir, fedakârlik isidir’ söyleminin ötesine geçmeyen bakisin, Türkiye’nin en önemli sorunlarinin basinda gelen egitimin en temel unsuru olan ögretmenlere gereken degerin verilmesini hatirlatmak, gelecegimizin mimarlarina hak ettikleri ücretin verilmesi gerektigini ilgililerine bir kez daha duyurmak için ‘Ögretmene Saygi’ yürüyüsü gerçeklestiriyoruz.

7 Haziran 2012 Persembe günü saat 12:00’da bütün egitim çalisanlarini, Tünel’den baslayarak Taksim’e kadar sürecek yürüyüse bekliyoruz. 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen