Haber
2010-05-27 07:21:10
Onlar Kendi Çirkinlikleriyle Tarihimizi Kirletti ve Millet O Hainleri Lanetiyle Bogdu

Milletlerin tarihlerinde utani- lacak sayfalar vardir. Bizim tarihimizin en igrenç sayfa- larindan biri, hiç süphe yok ki 27 Mayis 1960 tarihidir. Bu tarih, millet iradesiyle kavga edenlerin sikistiklarinda hangi utanilacak yöntemlere bas- vurduklarini gösteren ibretlik bir vakadir.

 

27 Mayis milletle, devletin arkasina saklanmis hainlerin, tabii ki ilk savasi degildir, son savasi da olmamistir. Devletin arkasina saklanip; kendi halkiyla savasanlar, bu savaslarini 12 Mart’ta da sahneye koymus 12 Eylül’de de tekrarlamislardir. 28 Subat, 27 Nisan; yine 27 Mayis’ta açilan kapidan ayni sürülerin akmasindan baska bir sey degildir.

 

Millet, devletin arkasina saklanan bu darbecilere, gereken dersi her defasinda en siddetli bir sekilde vermistir. Halkimiz kendisiyle savasanlarin; mevkisine, makamina, adina, sanina bakmadan yüzüne tükürmeyi bilmistir. Bunun için Cumhuriyet dönemini anlatan en siradan tarih kitaplarina bakmak yeterli olacaktir.

 

Bugün milletin gündemini mesgul eden Ergenekon çapulculari da, milletle ve onun degerleriyle savasi olan ayni zihniyetin yavrularidir. Bu yavrularin su an yasadiklari, kendi kirlerinde debelenmektir. Ve her debelenislerinde kendi kuyularini derinlestirmektedirler.

 

Milletimiz; her on yilda bir, takvimin ayri bir ayini kirleten bu zavallilari, unutmadigi gibi asla affetmeyecektir.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen