Haber
2013-01-07 06:35:21
Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Prof. Dr. Mustafa Baloğlu’na Ziyaret

Genel Başkan Vekilimiz Ahmet Özer ile Genel Başkan Yardımcılarımız Teyfik Yağcı ve Ali Yalçın Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü görevine yeni başlayan Prof. Dr. Mustafa Baloğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.  Ziyarette konuşan Ahmet Özer, Milli Eğitim Bakanlığı bünyesindeki Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünün kurum bünyesindeki en başta gelen birimlerden olduğunu kaydederek, Baloğlu’yla birlikte bu önemin daha da artacağına inandıklarını ifade etti.

Özer, sosyal devlet imajının ölçüm araçlarından birisinin özel eğitim hizmetlerine ayrılan bütçe ve yaptığı yatırımlar olduğunu ifade ederek;  “Adaletin tam olarak tesis edilebilmesi için özel eğitime harcamada bütçe ayrılarak eşitlik sağlanmalıdır. Bakanlığın önemli hizmet birimlerinden birisi olan Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğüyle katılımcı demokrasinin gerekleri ne ise onları Genel Yetkili Sendika olarak yapmaya ve her türlü yardımlaşmaya hazırız.” şeklinde konuştu.

Genel Müdür Prof. Dr. Mustafa Baloğlu ise Sivil Toplum Kuruluşlarının katılımcı demokrasiye katkılarının kendisi tarafından da çok önemsendiğini belirterek; “STK’ların kurumsal hafızalarıyla sahip oldukları bilgi birikimlerini sorunların çözümü noktasında bizimle paylaşmaları çözümlerin hızı açısından bizim için çok büyük kazanç olacaktır. Eğitim-Bir-Sen’in 230 bin civarındaki üyesiyle çözüme katkı sunması bizi mutlu eder.” ifadelerini kullandı.

Genel Başkan Vekilimiz Ahmet Özer ile Genel Başkan Yardımcılarımız Teyfik Yağcı ve Ali Yalçın Baloğlu’nu ziyaretlerinin ardından Programlar ve Öğretim Materyalleri Grup Başkanı Nazif YILMAZ ile İzleme ve Değerlendirme Grup Başkanı Yusuf AKBAŞ’ı da ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen