Haber
2011-02-25 06:22:39
Personel Genel Müdürü ile Görüstük

Genel Sekreterimiz Halil Et- yemez, norm kadro fazlasi ögretmenlerin Haziran ayina kadar yerlerinin degistirilme- mesi, müdürlük ve müdür yardimciligi sinavlarini kazanan ancak atanamayan yönetici adaylari için illerin yeniden duyuru yapmalari konusunu Milli Egitim Bakanligi Personel Genel Müdürü Necmettin Yalçin ile görüstü.

 

Egitim-ögretim süreci devam ederken, norm kadro fazlasi ögretmenlerin yerlerinin degistirilmesinin ögretmenleri magdur edecegini belirten Etyemez, söz konusu atamalarin Haziran ayinda yapilmasini istedi.

 

2009 yilinda yapilan müdür ve müdür yardimciligi sinavlarinda basarili olmus ancak atamasi yapilmamis yönetici adaylari için bazi illerin yeni bir duyuru yapmadigini, bu nedenle sinavi kazananlarin magdur edildiklerini kaydeden Etyemez, bu magduriyetlerin giderilmesi ve tüm illerde yeni bir atama duyurusu yapilmasi için Bakanligin illeri uyarmasini talep etti.

 

Personel Genel Müdürü Necmettin Yalçin, norm kadro fazlasi ögretmenlerin atamalarini Haziran ayina erteleyeceklerini, sinavli müdür ve müdür yardimciligi atamalariyla ilgili yeni bir duyuru yapilmasi için illere yazi yazacaklarini söyledi.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen