Haber
2011-03-02 06:22:41
Prof. Dr. Necmettin Erbakan, Ebedi Istirahatgâhina Ugurlandi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tedavi gördügü hastanede Pazar günü Hakk’in rahmetine kavusan 54. Hükümetin Basbakani, Milli Görüs Lideri ve Saadet Partisi Genel Baskani Prof. Dr. Necmettin Erbakan, millet tarafindan son yolculuguna ugurlandi.

Necmettin Erbakan’in naasi, Haci Bayram-i Veli Camii’nde kilinan cenaze namazinin ardindan Istanbul’a gönderildi.

 

Istanbul Fatih Camii’ndeki cenaze törenine, Cumhurbaskani Abdullah Gül, Meclis Baskani Mehmet Ali Sahin, Basbakan Recep Tayyip Erdogan, Basbakan Yardimcilari Bülent Arinç ve Cemil Çiçek, Adalet Bakani Sadullah Ergin, Çevre ve Orman Bakani Veysel Eroglu, Devlet Bakani Faruk Çelik, Kültür ve Turizm Bakani Ertugrul Günay, Tarim Bakani Mehdi Eker, Maliye Bakani Mehmet Simsek, 1. Ordu Komutani Hayri Kivrikoglu ve üst düzey komutanlar, Diyanet Isleri Baskani Mehmet Görmez'in de aralarinda bulundugu çok sayida kisi katildi.

 

Milyonlarin katildigi cenaze töreninde Egitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Baskani Ahmet Gündogdu, Genel Sekreterimiz Halil Etyemez, Genel Mali Sekreterimiz Esat Tektas, Genel Teskilatlanma Sekreterimiz Ahmet Özer, Genel Basin Yayin Sekreterimiz Ali Yalçin, Genel Mevzuat ve Toplu Sözlesme Sekreterimiz Ramazan Çakirci da hazir bulundu. 

 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen