Haber
2012-09-03 07:31:46
Sehit Haberiyle Uyanmak Istemiyoruz

Terör, yine canimizi yakti, içimizi acitti. 10 askerimizin baba ocagina ates düstü. Beytüssebap’ta, teröristlerin saldirisi sonucu 10 askerimiz sehit olurken, 7 askerimiz de yaralandi. Sehitlerimize Allah’tan rahmet, yarali askerlerimize de acil sifalar diliyoruz.

Biçak kemige dayandi ya da sözün bittigi yer tanimlarini tükettigimiz bir zaman diliminde, ‘sehit haberleriyle uyanmak istemiyoruz’ diyebiliyoruz. Yillardir bir avuç çapulcu olarak adlandirilan ve bir türlü bitirilemeyen bu çapulcularin sebep oldugu acilar, yiktigi yuvalar, ülkemize yol açtigi zararlar söyleyecek söz birakmadi. Her zaman söyledigimiz sözü bir kez daha tekrarlamaktan baska çaremiz yok; terörle mücadele bir bütünlük ve kararlilik içinde sürdürülmeli ve herkes üzerine düseni eksiksiz yapmalidir.

Terör örgütünün de bir taseron örgüt oldugu, sahibinin sürekli degistigi gerçegi gözden irak edilmeden bu mücadele kararlilikla sürdürülmelidir.

Sehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet ve magfiret; acili ailelerine, yakinlarina, silah arkadaslarina ve milletimize bas sagligi dilerken, yarali askerlerimize de acil sifalar diliyoruz. 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen