Haber
2015-09-09 07:57:08
Şimdi sağduyu vakti

Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Ülke TV’de hain terör saldırılarını değerlendirdi. Terör saldırılarını kınayan Yalçın, ülke genelinde yaşanan terör olaylarında şehit olanlara Allah’tan rahmet, ailelerine de başsağlığı diledi.


Terör örgütleri kaybedecek


Yaşananların küresel bir operasyon olduğunu ifade eden Yalçın, terör örgütlerinin kullanıldığını, güçlü bir Türkiye istenmediğini vurgulandı. Terör örgütlerinin istikrarı ve huzuru hedef aldığını kaydeden Yalçın, Türkiye’yi diz çöktürmeye çalışan karanlık ellerin kaybedeceğinin altını çizdi. PKK’nın taşeron bir terör örgütü olduğunu dile getiren Yalçın,  terörü destekleyen ve besleyenleri kınadı.


Sağduyulu ve sorumlu davranmalıyız


Hain terör saldırılarıyla kaos meydana getirmek isteyenlere tepki göstermenin en tabii hak olduğunu belirten Yalçın, eylemlerin demokratik bir şekilde yapılması gerektiğini söyledi. “Şimdi sağduyu vakti… Sorumlu davranmalıyız. Tek ses, tek yürek olmalıyız” diyen Yalçın, “Gerilim ve kaos ile aklı devreden çıkartıp, duyguları devreye sokmaya çalışıyorlar. Provokasyonlara gelinmemelidir” uyarısında bulundu.


Ortak akıl ile hareket etmeliyiz


Malum medyanın provokasyonlara imza atarak gerilimi tırmandırdığını kaydeden Ali Yalçın, kamplaşmayı körükleyen yayınlara dikkat edilmesi gerektiğini ifade etti. Yalçın, medyayı da sorumlu ve ilkeli davranmaya davet ederek, “Teröre karşı birlik olmalı, ortak akıl ile hareket etmeliyiz” dedi. 
 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen