Haber
2011-01-24 06:22:27
Simdi Soylu Mücadeleye Davet Vakti: Hedef 500 Bin Üye

Konfederasyonumuz Memur-Sen, bu yil ilk kez yapilacak toplu sözlesmeler öncesi 500 bin üye hedefi koydu. Üye sayisini artirarak bütün hizmet kollarinda yetkili olarak toplu sözlesme masasina oturmak isteyen Memur-Sen’de, Genel Baskan Ahmet Gündogdu imzasiyla teskilata gönderilen yazida, toplu sözlesme hakkinin Memur-Sen’in israrli ve basarili çalismalari sonucu alindigi hatirlatilarak, ilk toplu sözlesmelere bütün hizmet kollarinda yetkili olarak gidilmesinin önemine vurgu yapildi.

 

Teskilata gönderilen yazida, “Bilindigi gibi, 2011 yili, kamu görevlileri sendikaciligi ve kamu görevlileri açisindan ilk toplu sözlesme sürecinin gerçeklesecek olmasi nedeniyle ayri bir önemi haizdir. Kamu görevlilerinin toplu sözlesme hakkina sahip olmasini saglayan hükmün Anayasa’da yer almasinda ve buna iliskin Anayasa Degisikligi Paketi’nin milletimizin yüzde 58’inin destegiyle kabul edilerek yürürlüge girmesinde öncü olan ve önemli payi bulunan büyük Memur-Sen ailesinin; ilk toplu sözlesme masasina, bagli sendikalarinin hepsinin hizmet kollarinda yetkili sendika oldugu ve en az 500 bin üyeye sahip bir Konfederasyon olarak oturmak hedefini gerçeklestirecek bir teskilat gücüne ve sendikal donanima sahip oldugu tartismasizdir” denildi.

 

15 Mayis 2011 tarihine kadar Memur-Sen’in üye sayisinin en az 500 bin olmasi gerektiginin belirtildigi yazida, bagli sendikalarinin hepsinin hizmet kollarinda yetkili olmasi gerektigi ifade edildi. Bu amaçla, genel merkez yönetim kurulundan sendika genel merkez yönetimlerine, Memur-Sen il temsilciliklerinden sube baskanliklari ve isyeri temsilciliklerine kadar herkesin yogun bir çalismaya girmesi gerektiginin kaydedildigi yazida, Memur-Sen ailesinin bütün unsurlarinin etkin ve aktif bir sekilde katki ve katilim saglayacagi “Simdi Soylu Mücadeleye Davet Vakti” sloganiyla teskilatlanma ve üye kayit çalismasi yapilmasina karar verildigi dile getirildi.

 

 Hedef 500 Bin Üye Kampanyasina Yönelik Teskilata Gönderilen Yazi Için Tiklayiniz

 "Simdi Soylu Mücadeleye Davet Vakti: Hedef 500 Bin Üye" kampanyasina yönelik teskilata gönderilen Genel Baskan Ahmet Gündogdu'nun yazisi

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen