Haber
2013-11-07 06:43:48
Şube Müdürlüğü Sınavına Hazırlık Kitabı Üyelerimize Ulaştı

Hizmet sendikacılığı ilkesiyle yola çıkan Eğitim-Bir-Sen, sendikacılıkta üyelerine fark yaşatmaya devam ediyor.
 

Eğitim-Bir-Sen, okul müdürlüğü ve müdür yardımcılığı sınavında üyeleri için hazırladığı ve sınava giren 70 bin üyesine ulaştırdığı “Eğitim Kurumları Müdürlük ve Müdür Yardımcılığı Sınavlarına Hazırlık Kitabı”na ilaveten ülke genelinde açtığı hazırlık kurslarıyla kariyer yolculuğunda üyelerinin yanında olmuştu. Teşkilatının özverili çalışmalarını boşa çıkarmayan Eğitim-Bir-Sen üyeleri sınavlarda fark atmış, üyeye hizmet sunmanın ve karşılığını görmenin haklı gururunu sendikasına yaşatmıştı.
 

29 Aralık 2013 tarihinde ÖSYM tarafından yapılacak, Milli Eğitim Bakanlığı kadrolarında münhal yerlere atama yapmak amacıyla adayları belirlemek için gerçekleştirilecek Şube Müdürlüğü Sınavı’na girecek üyelerini de yalnız bırakmayan Eğitim-Bir-Sen, hazırladığı, telif hakkını Meridyen Akademi’ye devrettiği iki ciltlik “Milli Eğitim Bakanlığı Şube Müdürlüğü Sınavına Hazırlık” kitabını üyelerine ulaştırdı.

 

Üyelerin şubeler aracılığıyla temin edebileceği iki ciltlik kitap, KDV ve kargo dâhil 10 TL’ye Meridyen Akademi tarafından şubelere gönderildi. Eğitim-Bir-Sen, alanında uzman bir kadro tarafından hazırlanan konu anlatımlı kitaba ilaveten üyelerine ülke genelinde Uzaktan Merkezi Eğitim de verecek.
 

Üyelerinin kariyer yarışında yanında olmayı sürdüren Eğitim-Bir-Sen, farkını artırarak yaşatmaya devam ediyor.


Eğitim-Bir-Sen olarak, sınava girecek olan şube müdürü adaylarının kitap ve ücretsiz kurs için şubelerle ve ilçe temsilcilikleriyle irtibata geçmelerini bekliyoruz. 


MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen