Haber
2010-09-14 07:21:17
Suda Son Yolculuguna Ugurlandi

Memur-Sen Denetleme Kurulu Baskani ve Toç-Bir-Sen Genel Teskilatlanma Sekreteri Tahsin Suda, Istanbul Esenler’de bulunan Yunus Emre Camii’nde kilinan cenaze namazindan sonra, ayni semtteki Atisalani Mezarligi’nda topraga verildi.

 

Kilinan cenaze namazinin ardindan kisa bir konusma yapan Memur-Sen ve Egitim-Bir-Sen Genel Baskani Ahmet Gündogdu, Merhum Tahsin Suda’nin yeri doldurulamayacak çaliskan ve kadirsinas nitelikte bir dava adami oldugunu belirterek, “Su an Memur-Sen camiasi olarak üzüntümüzü anlatmaya kelimeler kifayet etmez. O sendikasiyla birlikte gece gündüz Memur-Sen’in büyüyüp güçlenmesinde büyük emek vermis, sevdigimiz degerli bir kardesimizdir. Biz ondan raziyiz, Allah da ondan razi olsun. Ruhu sad, mekâni cennet olsun. Seni, ahirete irtihal ederek aramizdan ayrilan diger kardeslerimiz gibi emegini ve insanligini unutmayacagiz. Yolun açik olsun kardesim” dedi.

 

3 çocuk babasi Tahsin Suda’nin cenazesine, Memur-Sen ve Egitim-Bir-Sen Genel Baskani Ahmet Gündogdu, Memur-Sen Genel Sekreteri ve Saglik-Sen Genel Baskani Mahmut Kaçar, Memur-Sen Genel Mevzuat ve Toplu Görüsme Sekreteri ve Enerji-Bir-Sen Genel Baskani H. Bayram Tonbul, Memur-Sen Genel Mali Sekreteri ve Büro-Memur-Sen Genel Baskani Yusuf Yazgan, Memur-Sen Genel Basin ve Halkla Iliskiler Sekreteri Halit Ortaköy, Toç-Bir-Sen Genel Baskani Günay Kaya, Toç-Bir-Sen Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri, Genel Sekreterimiz Halil Etyemez, Genel Teskilatlanma Sekreterimiz Erol Battal, Genel Mevzuat ve Toplu Görüsme Sekreterimiz Ramazan Çakirci, Memur-Sen’e bagli sendikalarin genel baskan ve yönetim kurulu üyeleri, Istanbul Il temsilcileri, çok sayida Toç-Bir-Sen üyesi, çalistigi kurumu Orman Genel Müdürlügü ve Tarim Bakanligi’ndan yüzlerce kisi katildi.

 

Egitim-Bir-Sen camiasi olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi, dost ve yakinlarina sabir dileriz. 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen