Haber
2011-02-04 06:22:33
Tasra Teskilati Kadrolari Için Unvan Degisikligi Sinavi 14 Agustos’ta Yapacak!

Sendikamiz ile Milli Egitim Bakanligi arasinda imzalanan Ekim 2009 Kurum Idari Kurulu Mutabakat metninde “Bakan- ligimiz kadrolarinda görev yapan tekniker, teknisyen, mimar ve mühendis kadrolari için ihtiyaç durumu da dik- kate alinarak unvan degisikligi sinavinin yapilmasi çalisma- larinin baslatilmasi” seklinde karar alinmisti. Alinan karar geregi Millî Egitim Bakanligi Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Degisikligi Yönetmeliginin 8. maddesine göre ‘Programci, tekniker, teknik ressam teknisyen laborant, hemsire, veteriner saglik teknisyeni mimar, mühendis, istatistikçi, grafiker, psikolog, biyolog, sosyal çalismaci, veteriner hekim, fizyoterapist, mütercim, kütüphaneci’ kadrolarina atanmak üzere unvan degisikligi sinavi yapilmasi için Bakanlik yetkilileri ile de bir çok defa görüserek alinan kararin uygulanmasini istemis ve son olarak konuya iliskin 02.02.2011 tarihinde de bakanliga yazili basvuruda bulunmustuk. Sinavin yapilmasi için Kurum Idari Kurulunda aldirdigimiz karar ve konuyu israrci takibimiz sonucunda Milli Egitim Bakanligi internet sitesinde bir açiklama yaparak sinav tarihini 14 Agustos 2011 olarak belirlemistir.

 

Bakanligin yaptigi açiklama söyle;

“Millî Egitim Bakanligi Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Degisikligi Yönetmeligi kapsaminda merkez ve tasra teskilati kadrolari için Unvan Degisikligi Sinavi çalismalari baslatilmis ve Unvan Degisikligi Sinavinin 14 Agustos 2011 tarihinde yapilmasi planlanmistir.

 

Unvan Degisikligi Sinavina iliskin çalismalar tamamlandiginda basvuru kilavuzu Bakanligimizin http://www.meb.gov.tr ve http://personel.meb.gov.tr adreslerinde yayimlanacaktir.”

 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen