Haber
2009-11-13 06:20:02
Tedavi Yolluklari Yil Sonuna Kadar Ödenecek

Milli Egitim Bakani Nimet Çubukçu ile yaptigimiz görüsmelerde sik sik gündeme getirdigimiz ve yetkili sendika unvaniyla katildigimiz Kurum Idari Kurulu’na da tasidigimiz taleplerden biri olan tedavi yolluklari yilsonuna kadar ödenecek.

 

Basta Bakan Nimet Çubukçu olmak üzere Bakanlik yetkilileriyle Kurum Idari Kurulu toplantisi çerçevesinde yaptigimiz görüsmelerde, çözüme kavusturulmasini istedigimiz sorunlardan biri olan tedavi yolluklarinin ödenmesi konusunu, geçen hafta Strateji Gelistirme Baskani Ahmet Fikret Bayrakli’yi ziyareti sirasinda Genel Sekreterimiz Halil Etyemez ve Genel Mevzuat ve Toplu Görüsme Sekreterimiz Ramazan Çakirci bir defa daha gündeme getirmisti.

 

Etyemez ve Çakirci, Milli Egitim Bakanligi Strateji Gelistirme Baskani Ahmet Fikret Bayrakli ile bu hafta bir görüsme daha yaptilar. Bayrakli, 2009 yilina ait tedavi yolluklarina iliskin evraklarin süratle incelenerek, islemlerin tamamlanmasi ve en geç 30 Kasim 2009 tarihine kadar ödeme emri belgesine baglanarak, muhasebe birimlerine iletilmesi yönünde tüm Il Milli Egitim müdürlüklerine 12 Kasim 2009 tarih, 6450 sayili yaziyla talimat verildigini söyledi.

 

Bayrakli, biriken tüm tedavi yolluklarini yilsonuna kadar ödeyeceklerini ifade etti.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen