Haber
2009-12-08 06:20:07
Terörü Lanetliyoruz

Huzurdan rahatsiz olanlar yine sahneye çikti. Molotof kokteyli ile bir genç kizin hayatina kiyanlar, simdi de 7 askerimizi sehit ederken, 3 askerimizi de yaraladi. Huzur ve baristan rahatsiz olanlarin bu saldirilari, asla amacina ulasamayacaktir.

 

Tokat'in Resadiye ilçesi Sazak Köyü yakinlarinda devriye görevi yapan jandarma ekiplerine teröristlerin ates açmasi sonucu 7 askerimizin sehit olmasi ve 3 askerimizin de yaralanmasi yüreklerimizi yakmistir.

 

Ülkemizin birlik ve bütünlügünü bozup, kardeslik ortamini dinamitlemek isteyenlere karsi olusturulan baris ve kardeslik havasi, bazi mihraklarca tekrar kaosa dönüstürülmek istenmektedir. Demokratik açilim ve onun olusturdugu ilimli hava, terör örgütleri, onlarin yandaslari ve mensuplarinda bir panik ve telas ortami olusturmustur.

 

Puslu hava özlemiyle yanip tutusanlarin bu umutlari, kursaklarinda kalacaktir. Aziz milletimiz artik provakasyonlara gelmeyecek, baristan, kardeslikten ve huzurdan yana tavrini koyacaktir.

 

Kendisini toplumun bir kesiminin temsilcisi olarak ortaya koyup, milletimizin canini yakanlarin, çocuklarin eline tas tutusturup sokaga sürenlerin gerçek yüzlerinin ortaya çikma vakti gelmistir.

 

Yüzlerindeki maskenin düsecek olmasinin telasiyla, son çirpinislarini yapan terör örgütü ve mensuplari, bundan sonra arzuladiklari ortami bu ülke sinirlari içinde bulamayacaktir.

 

Vatandaslarimizin ve askerlerimizin hayatina kasteden bu tür hain saldiri ve provokasyonlar, hiçbir zaman amacina ulasamayacaktir. Ülkenin aydinlik yarinlari adina olumlu adimlarin atildigi süreçte, korku ve sindirmeyle kaos ortami meydana getirerek, sorun çözecegini zannedenler, ancak tarihten ders almayan bedbahtlardir.

 

Aziz milletimiz, birlik ve beraberlik içinde terörün üstesinden gelecek azim, güç ve kararliliga sahiptir.

Egitim-Bir-Sen olarak, terörün her türlüsünü lanetliyor, saldirida hayatini kaybeden sehit askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize sabir ve bassagligi, yarali askerlerimize de acil sifalar diliyoruz.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen