Haber
2014-04-22 07:46:06
Türkiye-AB Karma İstişare Komitesi Ziyaretlerine Devam Ediyor

Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ve Türkiye-AB Karma İstişare Komitesi, ülkemizde yaşanan siyasi gerginliğin yumuşatılması için Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü, TBMM Başkanı Cemil Çiçek’i ve BDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı ziyaret etti.

 


Heyet Köşk’e Çıktı


Türkiye-AB Karma İstişare Komitesi ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Heyet olağan ziyaretleri kapsamında ilk olarak Köşk’e çıkarak Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü ziyaret etti. Gül ile yapılan görüşmede Türkiye’de son zamanlarda yaşanan siyasi gerginlik ele alındı.

 

Heyet TBMM Başkanı Çiçek ve BDP Eş Başkanı Demirtaş’ı da ziyaret etti


Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu Genel Sekreteri Bülent Pirler ve TOBB Avrupa Birliği Dairesi Balkanı Mustafa Bayburtlu'dan oluşan Türkiye-AB Karma İstişare Komitesi üyeleri, Köşk’ten ayrılarak Meclis’e geçti. Heyet burada Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Cemil Çiçek’i daha sonra ise Barış ve Demokrasi Partisi Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı Parti grubunda ziyaret etti.

 


 

Basına kapalı gerçekleşen görüşmelerde heyet, Türkiye ekonomisinin gidişatı yönünde değerlendirmeler yaparak, devam eden siyasi gerginliğin azaltılması için liderlere çağrıda bulundu.

 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen