Haber
2010-04-28 07:21:02
Uluslararasi Egitim Felsefesi Kongresi Bildirilerini Kitaplastirdik

Örgütlenmemizin amaçlarindan biri olan, ayni zamanda büyü- memizin ve güçlü bir sendika haline gelmemizin en önemli sebeplerinden olan egitimin niteliginin artirilmasi, egitim çalisanlarinin hak ve menfaat- lerinin aranmasi, korunmasi ve güçlendirilmesine yönelik sim- diye kadar birçok çalisma gerçeklestirdik.

 

“Ögretmen Sorunlari Arastirmasi”, “Egitim Çalisanlarinin Yol ve Barinma Memnuniyeti Arastirmasi”, “Ögretmenlerin Meslek Memnuniyeti Arastirmasi”, “AB Sürecinde Türkiye’de Egitim Reformu Ihtiyaci Sempozyumu”, “Türk Egitim Sisteminde Yeni Paradigma Arayislari Sempozyumu”, “EBSAM Arastirmalari”, “Gelecek Için Egitim Raporu”, “Egitim Çalisanlari Için Hukuk Rehberi”, “Egitim-Ögretim-Bilim Hizmet Kolu Çalisanlari Sorunlari ve Çözüm Önerileri Surasi”, egitim camiasi tarafindan takdir gören çalismalarimizdan birkaçi.

 

Simdi bunlara bir yenisini ekledik. 6-7-8 Mart 2009 tarihlerinde Ankara’da yaptigimiz ve küresellesme-felsefe baglaminda egitim sorunlarinin ele alindigi 1. Uluslararasi Egitim Felsefesi Kongresi’nin bildirilerini kitaplastirdik.

 

Yurtiçinden 74, yurtdisindan 24 bilim insaninin bildirilerinin yer aldigi 800 sayfalik kitap, üniversiteler, kütüphaneler, Il Milli Egitim müdürlükleri, Egitim  fakülteleri, Felsefe bölümleri, yurtdisindan önemli bazi üniversitelere gönderilecek ve subelerimizde bulundurulacak.

 

Önemli bir ilmi etkinligin ürünü olarak kitaplastirdigimiz “Küresellesme Sürecinde Egitim Sorunlarinin Felsefi Boyutu Konulu 1. Uluslararasi Egitim Felsefesi Kongresi Bildiriler Kitabi”, kongreye katilan bildiri sahipleri tarafindan Kongre Sekreterligi’ne ulastirilan bildiri tam metinlerinden; programin açilisinda, panellerde ve programin kapanisinda yapilan konusmalarin video kayitlarinin desifrelerinden ve kongre fotograflarindan olusuyor.

 

 Kitabi pdf olarak indirmek için tiklayiniz

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen