Haber
2011-07-30 07:24:10
Usak Üniversitesi Rektörü Çelik, Sendikamizi Ziyaret Etti

Usak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, Bingöl Üniversitesi Rektör Yardimcisi Burhanettin Baydas ve Bingöl Üniversitesi Dekani Prof. Dr. Mehmet Ali Çiçek Genel Baskanimiz Ahmet Gündogdu’yu makaminda ziyaret etti.

 

Egitim ve Sosyal Isler Sekreterimiz Teyfik Yagci ve Genel Mevzuat ve Toplu Sözlesme Sekreterimiz Ramazan Çakirci’nin da hazir bulundugu ziyarette, misafirlerine Sendikamiz hakkinda bilgi veren Gündogdu, ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirdi.

 

Mevcut sendikal ezberleri bozduklarini kaydeden Gündogdu, “Ülkemizde üniversitelerimizin gelisen demokrasiyle beraber korku tünelinden çikmasi için elimizi tasin altina koyuyoruz. Özellikle üniversitelerimizde özgürlük alanlari genisledikçe, ülkemizin büyüyecegine ve de bilimde, sanatta söz sahibi olacagimiza inaniyoruz. Kirli hesaplarin sivil ayaklarinin olusturulmasi için kullanilan üniversite istegine inat, ideolojik olusumlarin ve çetelerin tasfiye edildigi; demokrasi anlayisi güçlenmis, özgürlük alanlari genisletilmis, elestiriye açik bir üniversite hayalimizi gerçeklestirmek için elimizden ne geliyorsa yaptik, yapmaya da devam edecegiz.” seklinde konustu.

 

Usak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, sendikalarin ve üniversitelerin ülkemiz için hak arama bilincinin gelismesi için olmazsa olmazlardan oldugunu söyleyerek, ülkemizde hak arama bilincinin gelismesinde üniversitelerin, teorik altyapiyi olusturdugunu, teorik altyapisi olusturulan hak arama bilincinin de sendikalar sayesinde uygulamaya dönüstügünü belirtti ve, “Aslinda bazen farkinda olmasak da birbirimize hizmet ediyoruz.” diye konustu.

 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen