Haber
2012-09-24 07:31:55
Üyelerimize THK Üniversitesi’nde Yüksek Lisans Yapma Imkâni

Üyelerimiz, çalisanlarimiz, es ve çocuklari ile Memur-Sen tarafindan uygun görülecek diger kisiler, Memur-Sen, Meridyen Egitim Merkezi ve Türk Hava Kurumu Üniversitesi ile yapilan egitim isbirligi protokolü ile Tezli/Tezsiz Yüksek Lisans yapma ve üniversitenin sürekli egitim merkezi bünyesinde sertifika ve seminer egitimlerinden yararlanma imkânina kavustu.

Memur-Sen Genel Merkezi’nde Egitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Baskani Ahmet Gündogdu, Türk Hava Kurumu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ünsal Ban ve Meridyen Egitim Merkezi Genel Müdürü Ridvan Akovali arasinda imzalanan egitim isbirligi protokolünden Memur-Sen’e bagli sendikalarin üyeleri ile es ve çocuklari, Memur-Sen çalisanlari ile Memur-Sen tarafindan uygun görülecek diger kisiler yararlanabilecek. Anlasma ile Türk Hava Kurumu Üniversitesi bünyesindeki enstitülerde Tezli/Tezsiz Yüksek Lisans programlari ve üniversitenin sürekli egitim merkezi (YAGEM) bünyesinde sertifika ve seminer egitimlerinden yaralanma imkani saglanmis oldu.

Anlasma kapsaminda egitimciler için Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde Isletme, Yönetim Organizasyon basta olmak üzere sendikalardan gelecek taleplere göre diger alanlarda açilacak Yüksek Lisans programlari ile üniversite bünyesinde açilacak olan sertifika, seminer ve diger egitim programlarina kabul edilenlerin ögrenimleri, Türk Hava Kurumu Üniversitesi’nin kampüslerinin bulundugu Ankara, Izmir ve Eskisehir illerinde gerçeklestirilecek.

Konuyla ilgili ayrinti bilgiye http://www.memursenakademi.com/ adresinden ulasilabilir. 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen